Inbraakgolf teistert Krimpen aan den IJssel

dinsdag 15 januari 2013 07:58


Krimpen aan den IJssel – 
Woninginbrekers teisteren de gemeente Krimpen aan den IJssel met een groot aantal woninginbraken in korte tijd. RTV-Rijnmond meldde dit donderdag morgen op zijn website. Vier kier sloegen zij hun slag in de wijk Kortland en hadden het voorzien op woningen in de buurt van de Merelstraat. De inbrekers zoeken deze buurt op omdat de achterdeuren slecht zijn beveiligd en zij dan makkelijk naar binnen kunnen.

Qua-wonen waar de woningen eigendom van zijn is voor extra maatregelen aan het zorgen. Zo worden er onder andere extra sloten op de achterdeuren bevestigd. Bewoners hebben nu zelf al voorzorgsmaatregelen getroffen door onder andere de deur te barricaderen. De politie surveilleert extra in de wijk. Zondag heeft de politieheli nog gezocht naar inbrekers die hadden toegeslagen op de Burgemeester Aalberslaan.

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Inbraakgolf teistert Krimpen aan den IJssel
Schrijver:

 

 


Krimpen aan den IJssel – 
Woninginbrekers teisteren de gemeente Krimpen aan den IJssel met een groot aantal woninginbraken in korte tijd. RTV-Rijnmond meldde dit donderdag morgen op zijn website. Vier kier sloegen zij hun slag in de wijk Kortland en hadden het voorzien op woningen in de buurt van de Merelstraat. De inbrekers zoeken deze buurt op omdat de achterdeuren slecht zijn beveiligd en zij dan makkelijk naar binnen kunnen.

Qua-wonen waar de woningen eigendom van zijn is voor extra maatregelen aan het zorgen. Zo worden er onder andere extra sloten op de achterdeuren bevestigd. Bewoners hebben nu zelf al voorzorgsmaatregelen getroffen door onder andere de deur te barricaderen. De politie surveilleert extra in de wijk. Zondag heeft de politieheli nog gezocht naar inbrekers die hadden toegeslagen op de Burgemeester Aalberslaan.

 

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!