101-Jarige Rotterdammer beroofd van Goede-Doelengeld

donderdag 17 januari 2013 17:35


Rotterdam –
Een 101-jarige Rotterdammer is woensdag, rond 16.45 uur, beroofd van ongeveer 20 euro. Het geld had hij ingezameld voor de Alzheimer stichting. De man is bij een groot publiek bekend omdat hij zich vaak in de binnenstad van Rotterdam ophoudt om geld in te zamelen voor onder meer het KWF, het Rode kruis en de Alzheimer stichting. 

Gistermiddag bevond hij zich bij de ingang van een damesmodebedrijf aan de Lijnbaan. Hij zat daar op een stoeltje en had voor zich op de grond een houten schaaltje met wat geld staan. Er kwam een man aanlopen die eerst de indruk wekte de winkel binnen te gaan, maar dat niet deed. Hij pakte het geld van het schaaltje en ging er rennend vandoor in de richting van de Van Oldenbarneveltplaats. De oude man bleef verbouwereerd achter.

De politie stelt een onderzoek in naar de verdachte van deze laffe beroving. Hij heeft een donkere huidskleur en was gekleed in een zwarte jas met een bontkraag en daarboven een rode capuchon.

Bent u getuige geweest of heeft u andere informatie die de politie kan helpen dit misdrijf op te lossen, neemt u dan contact op met de politie. Dit kan via telefoonnummer 0900-8844 of via ‘M’ Meld Misdaad Anoniem, telefoonnummer 0800-7000.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

101-Jarige Rotterdammer beroofd van Goede-Doelengeld
Schrijver:

 

 


Rotterdam –
Een 101-jarige Rotterdammer is woensdag, rond 16.45 uur, beroofd van ongeveer 20 euro. Het geld had hij ingezameld voor de Alzheimer stichting. De man is bij een groot publiek bekend omdat hij zich vaak in de binnenstad van Rotterdam ophoudt om geld in te zamelen voor onder meer het KWF, het Rode kruis en de Alzheimer stichting. 

Gistermiddag bevond hij zich bij de ingang van een damesmodebedrijf aan de Lijnbaan. Hij zat daar op een stoeltje en had voor zich op de grond een houten schaaltje met wat geld staan. Er kwam een man aanlopen die eerst de indruk wekte de winkel binnen te gaan, maar dat niet deed. Hij pakte het geld van het schaaltje en ging er rennend vandoor in de richting van de Van Oldenbarneveltplaats. De oude man bleef verbouwereerd achter.

De politie stelt een onderzoek in naar de verdachte van deze laffe beroving. Hij heeft een donkere huidskleur en was gekleed in een zwarte jas met een bontkraag en daarboven een rode capuchon.

Bent u getuige geweest of heeft u andere informatie die de politie kan helpen dit misdrijf op te lossen, neemt u dan contact op met de politie. Dit kan via telefoonnummer 0900-8844 of via ‘M’ Meld Misdaad Anoniem, telefoonnummer 0800-7000.

 

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Rotterdam - Woensdag 23 september heeft er rond 21.30 uur een schietpartij plaatsgevonden in een park aan de Bramentuin. Voor zover zijn er geen bekenden. Omwonenden hoorden meerdere knallen, waarna zij de politie belden. Agenten troffen meerdere hulzen aan, maar geen...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!