Agent lost waarschuwingsschot op de Oostmolenwerf

zaterdag 19 januari 2013 10:38

Rotterdam – Drie verdachten werden afgelopen nacht aangehouden nadat de politie een melding kreeg van een ruzie op straat waarbij een vuurwapen was gezien. Bij de aanhouding lostte de politie een waarschuwingsschot. Tijdens de surveillance kregen agenten de melding van een taxi chauffeur dat hij bij een ruzie op straat bij de Leuvehaven, een vuurwapen had gezien. De drie betrokken personen waren in een auto gestapt en er vandoor gegaan. Hij volgde de auto terwijl hij de politie alarmeerde.

Agenten troffen de auto op de Oostmolenwerf. De drie inzittenden werden aangehouden door middel van een Benaderingstechniek Gevaarlijke Verdachten (BTGV). Tijdens de aanhouding wilden ze niet meewerken. Een agent lostte hierbij een waarschuwingsschot.

De drie, twee mannen van 49 en 43 jaar uit Rotterdam en Leiden en een 63-jarige vrouw uit Rotterdam, werden meegenomen naar het bureau en ingesloten. Tijdens het doorzoeken van de auto werden een vuurwapen en een mes aangetroffen. De auto, het mes en het vuurwapen zijn in beslag genomen. De politie onderzoekt de zaak.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Agent lost waarschuwingsschot op de Oostmolenwerf
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Drie verdachten werden afgelopen nacht aangehouden nadat de politie een melding kreeg van een ruzie op straat waarbij een vuurwapen was gezien. Bij de aanhouding lostte de politie een waarschuwingsschot. Tijdens de surveillance kregen agenten de melding van een taxi chauffeur dat hij bij een ruzie op straat bij de Leuvehaven, een vuurwapen had gezien. De drie betrokken personen waren in een auto gestapt en er vandoor gegaan. Hij volgde de auto terwijl hij de politie alarmeerde.

Agenten troffen de auto op de Oostmolenwerf. De drie inzittenden werden aangehouden door middel van een Benaderingstechniek Gevaarlijke Verdachten (BTGV). Tijdens de aanhouding wilden ze niet meewerken. Een agent lostte hierbij een waarschuwingsschot.

De drie, twee mannen van 49 en 43 jaar uit Rotterdam en Leiden en een 63-jarige vrouw uit Rotterdam, werden meegenomen naar het bureau en ingesloten. Tijdens het doorzoeken van de auto werden een vuurwapen en een mes aangetroffen. De auto, het mes en het vuurwapen zijn in beslag genomen. De politie onderzoekt de zaak.

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!