Agent lost waarschuwingsschot op de Oostmolenwerf

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Drie verdachten werden afgelopen nacht aangehouden nadat de politie een melding kreeg van een ruzie op straat waarbij een vuurwapen was gezien. Bij de aanhouding lostte de politie een waarschuwingsschot. Tijdens de surveillance kregen agenten de melding van een taxi chauffeur dat hij bij een ruzie op straat bij de Leuvehaven, een vuurwapen had gezien. De drie betrokken personen waren in een auto gestapt en er vandoor gegaan. Hij volgde de auto terwijl hij de politie alarmeerde.

- Advertisement -

Agenten troffen de auto op de Oostmolenwerf. De drie inzittenden werden aangehouden door middel van een Benaderingstechniek Gevaarlijke Verdachten (BTGV). Tijdens de aanhouding wilden ze niet meewerken. Een agent lostte hierbij een waarschuwingsschot.

De drie, twee mannen van 49 en 43 jaar uit Rotterdam en Leiden en een 63-jarige vrouw uit Rotterdam, werden meegenomen naar het bureau en ingesloten. Tijdens het doorzoeken van de auto werden een vuurwapen en een mes aangetroffen. De auto, het mes en het vuurwapen zijn in beslag genomen. De politie onderzoekt de zaak.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Hulpdiensten rukken uit voor melding explosie Boezemsingel Rotterdam

Rotterdam - De politie en brandweer zijn zondagavond rond 20.00 uur uitgerukt voor een mogelijke explosie bij een...

Dode en gewonde na schietpartij Lusthofstraat Rotterdam

Rotterdam - Een 22-jarige man uit Den Haag is vrijdagavond om het leven gekomen na een schietpartij in...

Waarschuwingsschot gelost bij aanhouding verdachten Fuikstraat Rotterdam

Rotterdam - Op de Fuikstraat in Rotterdam zijn donderdagavond drie mannen aangehouden na het lossen van een waarschuwingsschot....

Getuigen gezocht na verkeersongeval A16 Rotterdam Brienenoordbrug

Rotterdam - Afgelopen maandag 11 maart vond een verkeersongeval plaats op de A16 waarbij bestuurders van drie busjes,...