Uitslaande brand in bungalow op vakantiepark T Vissertje Moordrecht

zaterdag 19 januari 2013 21:14


Moordrecht – 
Een felle uitslaande brand heeft een bungalow op vakantiepark ‘T Vissertje aan de Oosteinde volledig in de as gelegd. De brand was vermoedelijk ontstaan in de buurt van de rietenkap waarna de vakantiewoning binnen mum van tijd volledig in de brand stond. De brandweer had de grootste moeite met blussen omdat bluswater vanaf enkele honderden meters moest komen.

De brandweer wist omliggende bungalows nat te houden en overslag te voorkomen. De bungalow was niet meer te redden en is tot de grond toe afgebrand. Bij de brand vielen er geen slachtoffers. Het is niet bekend hoe de brand is ontstaan.

Foto’s : Marco van Bemmel

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Uitslaande brand in bungalow op vakantiepark T Vissertje Moordrecht
Schrijver:

 

 


Moordrecht – 
Een felle uitslaande brand heeft een bungalow op vakantiepark ‘T Vissertje aan de Oosteinde volledig in de as gelegd. De brand was vermoedelijk ontstaan in de buurt van de rietenkap waarna de vakantiewoning binnen mum van tijd volledig in de brand stond. De brandweer had de grootste moeite met blussen omdat bluswater vanaf enkele honderden meters moest komen.

De brandweer wist omliggende bungalows nat te houden en overslag te voorkomen. De bungalow was niet meer te redden en is tot de grond toe afgebrand. Bij de brand vielen er geen slachtoffers. Het is niet bekend hoe de brand is ontstaan.

Foto’s : Marco van Bemmel

 

Vrachtwagen gekanteld A38 / A16 Ridderkerk

Vrachtwagen gekanteld A38 / A16 Ridderkerk

Ridderkerk - Op de A38 is in de bocht naar de A16 een vrachtwagen gekanteld. Volgens omstanders zou de vrachtwagen te hard hebben gereden en daarna zijn gekanteld. De bestuurder kwam door het ongeval bekneld te zitten in het voertuig. De brandweer is ter plaatse en...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!