Man belt politie en wordt dood in auto aan Essenburgsingel gevonden

zondag 20 januari 2013 21:10


Rotterdam – 
Een man die zondagavond de politie belde dat hij zwaargewond was is na een zoektocht door agenten dood aangetroffen in zijn auto aan de Essenburgsingel. De man belde het alarmnummer maar kon niet meer zeggen waar hij was. De politie vond hem snel terug. Mogelijk is er een schietpartij aan vooraf gegaan.

Toegesnelde hulpverleners konden niets meer voor de man betekenen. Hij was al overleden bij de aankomst van agenten. Of de man ook daadwerkelijk is neergeschoten is niet bekend. De politie voert op dit moment een forensisch onderzoek uit op de plek van het incident.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Man belt politie en wordt dood in auto aan Essenburgsingel gevonden
Schrijver:

 

 


Rotterdam – 
Een man die zondagavond de politie belde dat hij zwaargewond was is na een zoektocht door agenten dood aangetroffen in zijn auto aan de Essenburgsingel. De man belde het alarmnummer maar kon niet meer zeggen waar hij was. De politie vond hem snel terug. Mogelijk is er een schietpartij aan vooraf gegaan.

Toegesnelde hulpverleners konden niets meer voor de man betekenen. Hij was al overleden bij de aankomst van agenten. Of de man ook daadwerkelijk is neergeschoten is niet bekend. De politie voert op dit moment een forensisch onderzoek uit op de plek van het incident.

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!