Wak in ijs zorgt voor paniek Sternenhof Capelle

Date:

Share post:

- Advertisement -


Capelle aan den IJssel – 
Een verontrustende omstander heeft in de nacht van zondag op maandag omstreeks half 1 de brandweer gebeld dat er mogelijk iemand door het ijs was gezakt. De brandweer kwam met een duikteam met spoed ter plaatse op de Sternenhof. De brandweer heeft een wak midden op het ijs gecontroleerd maar constateerde dat dit al was dichtgevroren. Na onderzoek werd er nog een ander wak aangetroffen.

Een brandweerduiker heeft een zoekslag gemaakt onder het ijs om er zeker van te zijn dat er niemand onder het ijs lag. Na een korte check konden zij concluderen dat ook daar geen slachtoffer zou liggen. De brandweer rukte hierop weer in terug naar de kazerne. Doordat er veel sneeuw op het ijs licht is moeilijk te zeggen waar je veilig kunt schaatsen. Het advies is daarom om open water niet te betreden.

Foto’s : Jeffrey Jacobs & Wendy van Viegen

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd