Vrouw bekneld ongeval vijf voertuigen A20 Rotterdam

Date:

Deel bericht:


Rotterdam
– Vanochtend iets voor 10 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden op de A20 Links van Gouda richting Schiedam bij hmp 36,9 op de invoegstrook richting de A16. Hierbij is een vrouw gewond geraakt, zij kwam bekneld te zitten in het een-na achterste voertuig.  Totaal waren er 5 voertuigen betrokken bij dit ongeval.

- Advertisement -

Na een half uur is de vrouw uit haar voertuig bevrijd. Hierna is zij met spoed naar een ziekenhuis vervoerd. De andere voertuigen hadden zichtbare blikschade. Minimaal 2 voertuigen die hun weg niet meer kunnen vervolgen, zullen door een berger meegenomen worden. De overige bestuurders vulde schadeformulieren in en konden hierna hun weg vervolgen. 

Er zijn geen files op de A20, het verkeer rijd langzaam door. 

Foto’s : Wendy van Viegen en Jeffrey Jacobs

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd