Winterweer Rotterdam-Rijnmond in beeld

dinsdag 22 januari 2013 17:16

Rotterdam – Ondanks alle ellende van de afgelopen weken was er door de sneeuw ook een hoop plezier te beleven. En mooie kansen om foto’s te maken van sneeuw en ijs. Menig mens is er lekker op uit gegaan om te genieten van het winterse weer door er bijvoorbeeld lekker op uit te gaan. Zo kon je lekker wandelen in het Kralingse Bos of de schaatsen pakken en kleine stukjes ijs bereiden.

Echter komt daar waarschijnlijk vanaf volgende week verandering in. In het weekend krijgen we nog te maken met waarschijnlijk zeer strenge vorst maar vanaf volgende week maandag lijkt het erop dat de vrieskou af gaat nemen en de dooi langzaam in werking gaat treden.

Heb jij ook foto’s gemaakt van het winterse weer en zou je deze ook hieronder terug willen zien? Stuur jouw foto’s nu op naar : redactie@nieuwsopbeeld.nl 

Foto’s: Joëy Heijstek en John Heijstek

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Winterweer Rotterdam-Rijnmond in beeld
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Ondanks alle ellende van de afgelopen weken was er door de sneeuw ook een hoop plezier te beleven. En mooie kansen om foto’s te maken van sneeuw en ijs. Menig mens is er lekker op uit gegaan om te genieten van het winterse weer door er bijvoorbeeld lekker op uit te gaan. Zo kon je lekker wandelen in het Kralingse Bos of de schaatsen pakken en kleine stukjes ijs bereiden.

Echter komt daar waarschijnlijk vanaf volgende week verandering in. In het weekend krijgen we nog te maken met waarschijnlijk zeer strenge vorst maar vanaf volgende week maandag lijkt het erop dat de vrieskou af gaat nemen en de dooi langzaam in werking gaat treden.

Heb jij ook foto’s gemaakt van het winterse weer en zou je deze ook hieronder terug willen zien? Stuur jouw foto’s nu op naar : redactie@nieuwsopbeeld.nl 

Foto’s: Joëy Heijstek en John Heijstek

 

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Rotterdam - Woensdag 23 september heeft er rond 21.30 uur een schietpartij plaatsgevonden in een park aan de Bramentuin. Voor zover zijn er geen bekenden. Omwonenden hoorden meerdere knallen, waarna zij de politie belden. Agenten troffen meerdere hulzen aan, maar geen...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!