Man (35) zwaargewond na slangenbeet Ridderkerk

donderdag 24 januari 2013 11:44
MMT-PKH4162.jpg

 


Ridderkerk – 
Een 35-jarige man uit Ridderkerk is donderdagochtend zwaargewond geraakt nadat hij was gebeten door een 4,5 meter lange King Cobra in zijn woning aan de Meester Troelstrastraat. De politie kreeg om tien uur de melding dat de man gebeten zou zijn door de slang. De man had zichzelf nog een adrenaline-injectie gegeven. Ze gingen direct ter plaatse en troffen de man bewusteloos aan. Een 20-jarige buurjongen wist de man een tweede adrenaline-injectie toe te dienen.

De man heeft zelf nog het Havenziekenhuis kunnen bellen om tegengif alvast te laten maken. Elke seconde bleek te tellen toen de medisch dienst ter plaatse kwam. De ambulance pakte de man en ging onder begeleiding van twee politievoertuigen met spoed naar het Havenziekenhuis. Daar kwam zes minuten na het vertrek van de Ambulance het slachtoffer aan. Zijn toestand is zorgwekkend. De King Cobra is niet uit het terrarium geweest, hoe het beest kon bijten is niet bekend.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Man (35) zwaargewond na slangenbeet Ridderkerk
Schrijver:

 

MMT-PKH4162.jpg 

 


Ridderkerk – 
Een 35-jarige man uit Ridderkerk is donderdagochtend zwaargewond geraakt nadat hij was gebeten door een 4,5 meter lange King Cobra in zijn woning aan de Meester Troelstrastraat. De politie kreeg om tien uur de melding dat de man gebeten zou zijn door de slang. De man had zichzelf nog een adrenaline-injectie gegeven. Ze gingen direct ter plaatse en troffen de man bewusteloos aan. Een 20-jarige buurjongen wist de man een tweede adrenaline-injectie toe te dienen.

De man heeft zelf nog het Havenziekenhuis kunnen bellen om tegengif alvast te laten maken. Elke seconde bleek te tellen toen de medisch dienst ter plaatse kwam. De ambulance pakte de man en ging onder begeleiding van twee politievoertuigen met spoed naar het Havenziekenhuis. Daar kwam zes minuten na het vertrek van de Ambulance het slachtoffer aan. Zijn toestand is zorgwekkend. De King Cobra is niet uit het terrarium geweest, hoe het beest kon bijten is niet bekend.

 

Motorrijder gewond na valpartij N470 Pijnacker

Motorrijder gewond na valpartij N470 Pijnacker

Pijnacker - Een motorrijder is zaterdagavond gewond geraakt nadat hij net na de Klapwijksezoom op de N470 onderuit ging in een bocht. Het slachtoffer kwam hard op de grond terecht en omstanders verleenden direct eerste hulp. Hulpverleners waaronder het Mobiel Medisch...

Brandje in versnipperaar Zwarteweg Waddinxveen

Brandje in versnipperaar Zwarteweg Waddinxveen

Waddinxveen - De brandweer heeft zaterdagavond een brandje geblust in een stapel met houtsnippers en een aanhangwagen op de Zwarteweg in Waddinxveen. Bij de brand kwam korte tijd flink wat rook vrij. De brandweer wist het vuur snel te blussen, hoe deze is ontstaan is...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!