Overvallers gaan er met 82CM TV vandoor

vrijdag 25 januari 2013 10:22
politie-logo-1-jeff.jpg


Rotterdam – 
Drie mannen hebben donderdagavond aan de Havikhorst een woning overvallen. De mannen kwamen rond negen uur in de avond de woning binnen en eisten spullen van de bewoner. De mannen namen echter een opmerkelijke buit mee. Namelijk de televisie van 82cm van de eigenaar. Ook namen zijn een aantal sieraden mee.

De politie heeft nog een zoekslag gemaakt op zoek naar de mannen. Dit heeft echter niet aanhoudingen geresulteerd. De politie hoopt dat getuigen die de mannen met een TV hebben zien slepen contact opnemen met de politie.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Overvallers gaan er met 82CM TV vandoor
Schrijver:

 

politie-logo-1-jeff.jpg 


Rotterdam – 
Drie mannen hebben donderdagavond aan de Havikhorst een woning overvallen. De mannen kwamen rond negen uur in de avond de woning binnen en eisten spullen van de bewoner. De mannen namen echter een opmerkelijke buit mee. Namelijk de televisie van 82cm van de eigenaar. Ook namen zijn een aantal sieraden mee.

De politie heeft nog een zoekslag gemaakt op zoek naar de mannen. Dit heeft echter niet aanhoudingen geresulteerd. De politie hoopt dat getuigen die de mannen met een TV hebben zien slepen contact opnemen met de politie.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!