Vrouw (45) doet CBR-examen met mobiele telefoon

vrijdag 25 januari 2013 10:13

Rijswijk – Een 45-jarige examenkandidate bij het CBR aan de Lange Kleiweg werd donderdag 24 januari om 15.00 uur tijdens haar theorieexamen betrapt op fraude. De politie hield de 45-jarige vrouw uit Rotterdam aan op verdenking van oplichting.

Toezichthoudend personeel dat het theorieexamen controleerde, ontdekte dat de vrouw fraude pleegde met behulp van een mobiele telefoon. Tijdens het examen is het gebruik van mobiele apparatuur niet toegestaan. Gewaarschuwde agenten hielden de 45-jarige exemenkandidaat aan. Als reden voor de fraude gaf de vrouw: “Ik vind het zo moeilijk”.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Vrouw (45) doet CBR-examen met mobiele telefoon
Schrijver:

 

 

Rijswijk – Een 45-jarige examenkandidate bij het CBR aan de Lange Kleiweg werd donderdag 24 januari om 15.00 uur tijdens haar theorieexamen betrapt op fraude. De politie hield de 45-jarige vrouw uit Rotterdam aan op verdenking van oplichting.

Toezichthoudend personeel dat het theorieexamen controleerde, ontdekte dat de vrouw fraude pleegde met behulp van een mobiele telefoon. Tijdens het examen is het gebruik van mobiele apparatuur niet toegestaan. Gewaarschuwde agenten hielden de 45-jarige exemenkandidaat aan. Als reden voor de fraude gaf de vrouw: “Ik vind het zo moeilijk”.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!