Auto beschoten op Piet Paaltjensplein in Rotterdam

zaterdag 26 januari 2013 08:42


Rotterdam – 
De politie kreeg zaterdagmorgen kort na half zeven de melding dat er geschoten gehoord zouden zijn op het Piet Paaltjensplein in Rotterdam. Agenten gingen ter plaatsen en stelden een onderzoek in. Daar kwamen zij tot de ontdekking dat in een auto zeker tien kogelgaten zaten.

Het is niet bekend of er gewonden zijn gevallen en wie de schoten heeft afgevuurd. De politie wilde zaterdagmorgen tegenover RTV-Rijnmond ook niet vertellen of er bloedsporen waren aangetroffen. De Forensische Opsporing heeft ter plaatse een sporenonderzoek ingesteld.

Archieffoto : Patrick Kamper-Hazewindus

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Auto beschoten op Piet Paaltjensplein in Rotterdam
Schrijver:

 

 


Rotterdam – 
De politie kreeg zaterdagmorgen kort na half zeven de melding dat er geschoten gehoord zouden zijn op het Piet Paaltjensplein in Rotterdam. Agenten gingen ter plaatsen en stelden een onderzoek in. Daar kwamen zij tot de ontdekking dat in een auto zeker tien kogelgaten zaten.

Het is niet bekend of er gewonden zijn gevallen en wie de schoten heeft afgevuurd. De politie wilde zaterdagmorgen tegenover RTV-Rijnmond ook niet vertellen of er bloedsporen waren aangetroffen. De Forensische Opsporing heeft ter plaatse een sporenonderzoek ingesteld.

Archieffoto : Patrick Kamper-Hazewindus

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!