Uitslaande brand in autobedrijf Schiedam

zaterdag 26 januari 2013 08:33


Schiedam
– Een felle uitslaande brand vannacht aan de Nijverheidstraat op bedrijventerrein aan de Spaanse Polder heeft een autobedrijf in de as gelegd. Bij aankomst van de brandweer was er sprake van een felle uitslaande brand aan beide zijden en was er sprake van veel rookontwikkeling.

De brandweer wist het vuur snel onder controle te krijgen door meerdere manschappen in te zetten. Echter konden zij niet voorkomen dat het bedrijf flinke schade opliep. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend. Er zijn geen gewonden gevallen omdat er geen mensen in het pand aanwezig waren.

Foto’s : Tolhuisen Fotografie

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Uitslaande brand in autobedrijf Schiedam
Schrijver:

 

 


Schiedam
– Een felle uitslaande brand vannacht aan de Nijverheidstraat op bedrijventerrein aan de Spaanse Polder heeft een autobedrijf in de as gelegd. Bij aankomst van de brandweer was er sprake van een felle uitslaande brand aan beide zijden en was er sprake van veel rookontwikkeling.

De brandweer wist het vuur snel onder controle te krijgen door meerdere manschappen in te zetten. Echter konden zij niet voorkomen dat het bedrijf flinke schade opliep. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend. Er zijn geen gewonden gevallen omdat er geen mensen in het pand aanwezig waren.

Foto’s : Tolhuisen Fotografie

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!