Brand na kortsluiting in bungalow Krimpen a/d IJssel

zaterdag 26 januari 2013 12:36


Krimpen aan den IJssel –
Door kortsluiting in een defecte kabel is zaterdagochtend brand ontstaan in een bungalow aan de Burgemeester Lepelaarssingel. De brandweer was snel ter plaatse en kon erger voorkomen door direct te beginnen met blussen. De bewoners hebben op tijd de woning kunnen verlaten.

De brand bleek mee te vallen na onderzoek door de brandweer. Wel moest er een gedeelte gesloopt worden om bij de brandhaard te komen. De schade was vooral merkbaar in de slaapkamer van de woning en aan de buitenkant. De bewoners hoeven geen ander onderdak te zoeken.

Foto’s : Jeffrey Jacobs

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Brand na kortsluiting in bungalow Krimpen a/d IJssel
Schrijver:

 

 


Krimpen aan den IJssel –
Door kortsluiting in een defecte kabel is zaterdagochtend brand ontstaan in een bungalow aan de Burgemeester Lepelaarssingel. De brandweer was snel ter plaatse en kon erger voorkomen door direct te beginnen met blussen. De bewoners hebben op tijd de woning kunnen verlaten.

De brand bleek mee te vallen na onderzoek door de brandweer. Wel moest er een gedeelte gesloopt worden om bij de brandhaard te komen. De schade was vooral merkbaar in de slaapkamer van de woning en aan de buitenkant. De bewoners hoeven geen ander onderdak te zoeken.

Foto’s : Jeffrey Jacobs

 

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Rotterdam - Op de Putselaan heeft in de nacht van zaterdag op zondag een auto in brand gestaan. Bij aankomst van de brandweer stond de gehele auto al in brand en was er geen redden meer aan. De brandweer had het vuur uiteindelijk snel onder controle. De politie heeft...

Politie rijdt auto klem bij afrit A20 Moordrecht

Politie rijdt auto klem bij afrit A20 Moordrecht

Moordrecht - Politieagenten hebben zaterdagmorgen een auto klemgereden op de afrit bij Moordrecht. Bij de politie was een melding binnengekomen dat de bestuurder op de A13 een vuurwapen zou hebben laten zien aan een andere bestuurder.  De politie hield op de afrit een...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!