Politie houdt 8 jongeren aan voor overlast Hordijkerveld

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Agenten hebben zaterdagavond in IJsselmonde in Rotterdam acht overlastgevende jongeren in de leeftijd van 14 tot 20 jaar aangehouden. De jongeren overtraden een samenscholingsverbod.

Rond acht uur ’s avonds zagen agenten drie jongens hangen in het park aan de Stormerdijk. Hier geldt een samenscholingsverbod in verband met overlast die jongeren in dit gebied veroorzaken. De jongeren werden aangehouden en overgebracht naar het bureau. Rond half negen zagen agenten een andere groep van zes personen. Van deze groep werden eveneens vijf jongeren aangehouden en overgebracht naar het bureau. Eén jongen wist te ontkomen.

- Advertisement -

Op het bureau kregen alle jongens een bekeuring wegens het overtreden van het samenscholingsverbod en kregen een waarschuwing voor een gebiedsverbod. Eén jongen kreeg ook een bekeuring voor het beledigen en bedreigen van de agenten.

Vorige week hebben agenten na onderzoek ook al vijf jongens aangehouden in de leeftijd van 14 tot 24 jaar. Drie van hen worden verdacht van een woninginbraak, een jongen is aangehouden voor bedreiging en de laatste op verdenking van wapenbezit en betrokkenheid bij een woninginbraak.

Dit bericht is afkomstig van IJsselmondenieuws

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Gewonde na steekpartij, politie vindt ook vuurwapen Putselaan Rotterdam

Rotterdam - Bij een steekpartij op de Putselaan in Rotterdam is vrijdagavond rond 18.20 uur een persoon gewond...

Jongen (12) steekt jongen (11) neer Spoorweghaven Rotterdam

Rotterdam - Een 12-jarige jongen heeft woensdagavond een 11-jarige leeftijdsgenoot neergestoken. De steekpartij vond plaats op de Spoorweghaven...

Ruit van woning gesneuveld na explosie Feijenoordkade

Rotterdam - Bij een woning aan de Feijenoordkade in Rotterdam heeft donderdagavond net voor middernacht een explosie plaatsgevonden....

Woning onbewoonbaar na explosie Keyenburg Rotterdam, politie zoekt getuigen

Rotterdam - Vrijdag 29 op zaterdag 30 maart brak bij een woning aan de Keyenburg in Rotterdam-Zuid brand...