Benzinelucht trekt in woningen Spijkenisse

Date:

Deel bericht:


Spijkenisse –
Bewoners van een pand aan de Sperwerhoek hebben zondagavond het alarmnummer gebeld vanwege een gaslucht. Eerder in de middag roken zij de zelfde vreemde geur, maar besloten in de avond pas hulp in te schakelen. Een paar weken oude baby is uit voorzorg uit huis gehaald en in een warme auto geplaatst. De brandweer kon in het huis geen gas meten maar rook wel een vreemde geur.

- Advertisement -

Een buurman rook de zelfde geur rondom zijn huis en begeleidde de brandweer naar een kelder waar de geur sterk te ruiken was. Voordat de brandweer de deur forceerde belde zij aan bij de eigenaar, deze was thuis en kwam direct naar beneden. Toen zij de deur opende was de oorzaak van de vreemde geur direct verklaarbaar. De eigenaar van de kelder had zijn Quad bijgetankt maar had tijdens het vullen benzine gemorst.

De stank van de gemorste benzine was via de kelder overgewaaid naar de buren. Nadat de benzine was opgeruimd was het ‘gevaar’ geweken en kon iedereen zijn woning weer in.

Foto’s : Robin Veerman | VRR112.nl

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd