Benzinelucht trekt in woningen Spijkenisse

zondag 27 januari 2013 22:06


Spijkenisse –
Bewoners van een pand aan de Sperwerhoek hebben zondagavond het alarmnummer gebeld vanwege een gaslucht. Eerder in de middag roken zij de zelfde vreemde geur, maar besloten in de avond pas hulp in te schakelen. Een paar weken oude baby is uit voorzorg uit huis gehaald en in een warme auto geplaatst. De brandweer kon in het huis geen gas meten maar rook wel een vreemde geur.

Een buurman rook de zelfde geur rondom zijn huis en begeleidde de brandweer naar een kelder waar de geur sterk te ruiken was. Voordat de brandweer de deur forceerde belde zij aan bij de eigenaar, deze was thuis en kwam direct naar beneden. Toen zij de deur opende was de oorzaak van de vreemde geur direct verklaarbaar. De eigenaar van de kelder had zijn Quad bijgetankt maar had tijdens het vullen benzine gemorst.

De stank van de gemorste benzine was via de kelder overgewaaid naar de buren. Nadat de benzine was opgeruimd was het ‘gevaar’ geweken en kon iedereen zijn woning weer in.

Foto’s : Robin Veerman | VRR112.nl

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Benzinelucht trekt in woningen Spijkenisse
Schrijver:

 

 


Spijkenisse –
Bewoners van een pand aan de Sperwerhoek hebben zondagavond het alarmnummer gebeld vanwege een gaslucht. Eerder in de middag roken zij de zelfde vreemde geur, maar besloten in de avond pas hulp in te schakelen. Een paar weken oude baby is uit voorzorg uit huis gehaald en in een warme auto geplaatst. De brandweer kon in het huis geen gas meten maar rook wel een vreemde geur.

Een buurman rook de zelfde geur rondom zijn huis en begeleidde de brandweer naar een kelder waar de geur sterk te ruiken was. Voordat de brandweer de deur forceerde belde zij aan bij de eigenaar, deze was thuis en kwam direct naar beneden. Toen zij de deur opende was de oorzaak van de vreemde geur direct verklaarbaar. De eigenaar van de kelder had zijn Quad bijgetankt maar had tijdens het vullen benzine gemorst.

De stank van de gemorste benzine was via de kelder overgewaaid naar de buren. Nadat de benzine was opgeruimd was het ‘gevaar’ geweken en kon iedereen zijn woning weer in.

Foto’s : Robin Veerman | VRR112.nl

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!