Man zwaargewond na val van trap Zevenkampsering

zondag 27 januari 2013 19:04


Rotterdam – 
Een man is zondagmiddag zwaargewond geraakt nadat hij van de trap in zijn woning aan de Zevenkampsering in de wijk Zevenkamp was gevallen. Een ambulanceteam ging ter plaatse en ook het Mobiel Medisch Team kwam ter plaatse. Omdat de man van hoogte gevallen was moest hij gestabiliseerd worden door een MMT-arts.

Nadat de man was gestabiliseerd is hij overgebracht naar een ziekenhuis. Het is niet bekend hoe het ongeval kon gebeuren wat de verwondingen van de man precies zijn.

Foto’s : Michael de Man

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Man zwaargewond na val van trap Zevenkampsering
Schrijver:

 

 


Rotterdam – 
Een man is zondagmiddag zwaargewond geraakt nadat hij van de trap in zijn woning aan de Zevenkampsering in de wijk Zevenkamp was gevallen. Een ambulanceteam ging ter plaatse en ook het Mobiel Medisch Team kwam ter plaatse. Omdat de man van hoogte gevallen was moest hij gestabiliseerd worden door een MMT-arts.

Nadat de man was gestabiliseerd is hij overgebracht naar een ziekenhuis. Het is niet bekend hoe het ongeval kon gebeuren wat de verwondingen van de man precies zijn.

Foto’s : Michael de Man

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!