Verwarde Pool (27) zet hulpdiensten vals aan het werk

zondag 27 januari 2013 18:13


Rhoon –
In het recreatiegebied de Rhoonse Grienden heeft de politie zondagmorgen hun handen vol gehad aan een verwarde 27-jarige man van Poolse komaf . Een grote zoekactie werd in het recreatiegebied op touw gezet, hierbij kwamen onder andere de brandweer met duikers en ook de politiehelikopter assisteren.

De 27 jarige Pool is de afgelopen dagen meerdere keren aangehouden. Zondagmorgen werd de man aangehouden en overgebracht naar het Delta Psychiatrisch Centrum in Poortugaal.Hier wist hij uit te ontsnappen. De ontsnapte man zwom vervolgens rond in het recreatiegebied aan de Oude maas. Meerdere hulpdiensten hebben meegeholpen aan de zoekactie. Nadat de verwarde man aangetroffen werd in het recreatiegebied is hij teruggebracht naar het psyschiatrisch centrum in Portugaal.

Foto : Brandweer Albrandswaard Twitter : @TS42_1

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Verwarde Pool (27) zet hulpdiensten vals aan het werk
Schrijver:

 

 


Rhoon –
In het recreatiegebied de Rhoonse Grienden heeft de politie zondagmorgen hun handen vol gehad aan een verwarde 27-jarige man van Poolse komaf . Een grote zoekactie werd in het recreatiegebied op touw gezet, hierbij kwamen onder andere de brandweer met duikers en ook de politiehelikopter assisteren.

De 27 jarige Pool is de afgelopen dagen meerdere keren aangehouden. Zondagmorgen werd de man aangehouden en overgebracht naar het Delta Psychiatrisch Centrum in Poortugaal.Hier wist hij uit te ontsnappen. De ontsnapte man zwom vervolgens rond in het recreatiegebied aan de Oude maas. Meerdere hulpdiensten hebben meegeholpen aan de zoekactie. Nadat de verwarde man aangetroffen werd in het recreatiegebied is hij teruggebracht naar het psyschiatrisch centrum in Portugaal.

Foto : Brandweer Albrandswaard Twitter : @TS42_1

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!