Gewonde na aanrijding A12 Zoetermeer

maandag 28 januari 2013 13:59


Zoetermeer –
Bij een aanrijding op de toerit naar de A12 ter hoogte van de Mandelabrug in Zoetermeer is een gewonde gevallen. Door nog onbekende oorzaak kwamen twee personenauto’s voor de doseerlichten met elkaar in botsing. Eén van de voertuigen kwam door de klap ongeveer 50 meter verder tot stilstand.

De bestuurder die in het voorste voertuig zat is door de ambulance nagekeken en naar het Lange Land Ziekenhuis vervoerd; de brandweer heeft niet hoeven knippen. Ten tijde van het ongeval was de toerit naar de A12 vanaf de Afrikaweg afgesloten. Dit zorgde voor de nodige verkeershinder. Een berger heeft beide voertuigen afgesleept. Op 10 januari jongstleden heeft er op deze toerit ook al een aanrijding plaatsgevonden. Toen is één slachtoffer uit het voertuig geknipt en naar het ziekenhuis vervoerd.

Foto’s : Wilbert Tintel

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Gewonde na aanrijding A12 Zoetermeer
Schrijver:

 

 


Zoetermeer –
Bij een aanrijding op de toerit naar de A12 ter hoogte van de Mandelabrug in Zoetermeer is een gewonde gevallen. Door nog onbekende oorzaak kwamen twee personenauto’s voor de doseerlichten met elkaar in botsing. Eén van de voertuigen kwam door de klap ongeveer 50 meter verder tot stilstand.

De bestuurder die in het voorste voertuig zat is door de ambulance nagekeken en naar het Lange Land Ziekenhuis vervoerd; de brandweer heeft niet hoeven knippen. Ten tijde van het ongeval was de toerit naar de A12 vanaf de Afrikaweg afgesloten. Dit zorgde voor de nodige verkeershinder. Een berger heeft beide voertuigen afgesleept. Op 10 januari jongstleden heeft er op deze toerit ook al een aanrijding plaatsgevonden. Toen is één slachtoffer uit het voertuig geknipt en naar het ziekenhuis vervoerd.

Foto’s : Wilbert Tintel

 

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!