Schuur voor hondenrolstoelen in vlammen op Warmoeziersstraat

maandag 28 januari 2013 00:50


Rotterdam –
De brandweer kreeg in de nacht van zondag op maandag omstreeks kwart over 12 de melding van een brand in een schuur waar hondenrolstoelen worden gemaakt aan de Warmoeziersstraat in Hillegersberg. De brandweer kwam ter plaatse en schaalde op naar middelbrand omdat het ging om een uitslaande brand in een schuur. Er werd een schuimblusvoertuig ter plaatse gevraagd om over voldoende bluswater te beschikken.

De brandweer wist het vuur uiteindelijk snel onder controle te krijgen. Wel is bekend dat er in deze schuur asbesthoudende platen verwerkt zaten. Een speciaal team doet onderzoek in hoeverre dit is vrijgekomen. De windrichting was in ieder geval gunstig omdat deze over de weilanden trok. De brandweer heeft een aantal gasflessen veilig gesteld. Helaas zijn er gereedschappen en materialen om hondenrolstoelen te maken verloren gegaan. Het is de tweede keer dat er brand woedde op dit terrein. Donderdag ging er ook al een naastgelegen schuur in vlammen op. De politie zal een onderzoek starten naar mogelijk brandstichting.

Zie website www.hondenrolstoel.nl

Foto’s : Jeffrey Jacobs & Joey Heijstek & Wendy van Viegen

Zie ook dit item : Oude schuur in brand Warmoerziersstraat Rotterdam

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Schuur voor hondenrolstoelen in vlammen op Warmoeziersstraat
Schrijver:

 

 


Rotterdam –
De brandweer kreeg in de nacht van zondag op maandag omstreeks kwart over 12 de melding van een brand in een schuur waar hondenrolstoelen worden gemaakt aan de Warmoeziersstraat in Hillegersberg. De brandweer kwam ter plaatse en schaalde op naar middelbrand omdat het ging om een uitslaande brand in een schuur. Er werd een schuimblusvoertuig ter plaatse gevraagd om over voldoende bluswater te beschikken.

De brandweer wist het vuur uiteindelijk snel onder controle te krijgen. Wel is bekend dat er in deze schuur asbesthoudende platen verwerkt zaten. Een speciaal team doet onderzoek in hoeverre dit is vrijgekomen. De windrichting was in ieder geval gunstig omdat deze over de weilanden trok. De brandweer heeft een aantal gasflessen veilig gesteld. Helaas zijn er gereedschappen en materialen om hondenrolstoelen te maken verloren gegaan. Het is de tweede keer dat er brand woedde op dit terrein. Donderdag ging er ook al een naastgelegen schuur in vlammen op. De politie zal een onderzoek starten naar mogelijk brandstichting.

Zie website www.hondenrolstoel.nl

Foto’s : Jeffrey Jacobs & Joey Heijstek & Wendy van Viegen

Zie ook dit item : Oude schuur in brand Warmoerziersstraat Rotterdam

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!