Auto total loss na aanrijding President Rooseveltweg

dinsdag 29 januari 2013 16:00

Auto rijd tegen boom President RooseveltwegRotterdam – Een man is vanmiddag licht gewond geraakt nadat hij met zijn auto frontaal op een boom klapte. De bestuurder raakte op onbekende wijze van de weg en kwam frontaal in botsing met een boom.

 Omstanders hebben de nek van de man gestabiliseerd en het alarmnummer gebeld. De man had klachten aan zijn hoofd en nek waarna er ook een Ambulance ter plaatse kwam.In overleg met het Ambulance-personeel werd ook de brandweer naar het ongeval gestuurd omdat de bestuurder mogelijk uit zijn auto geknipt moest worden, dit bleek echter niet het geval. De man is in de ambulance nagekeken en hoefde niet naar het ziekenhuis overgebracht te worden. De auto is even later opgehaald door een bergingsbedrijf.

 

Foto’s: Joëy Heijstek

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Auto total loss na aanrijding President Rooseveltweg
Schrijver:

 

 

Auto rijd tegen boom President RooseveltwegRotterdam – Een man is vanmiddag licht gewond geraakt nadat hij met zijn auto frontaal op een boom klapte. De bestuurder raakte op onbekende wijze van de weg en kwam frontaal in botsing met een boom.

 Omstanders hebben de nek van de man gestabiliseerd en het alarmnummer gebeld. De man had klachten aan zijn hoofd en nek waarna er ook een Ambulance ter plaatse kwam.In overleg met het Ambulance-personeel werd ook de brandweer naar het ongeval gestuurd omdat de bestuurder mogelijk uit zijn auto geknipt moest worden, dit bleek echter niet het geval. De man is in de ambulance nagekeken en hoefde niet naar het ziekenhuis overgebracht te worden. De auto is even later opgehaald door een bergingsbedrijf.

 

Foto’s: Joëy Heijstek

 

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!