Brand in schuur slaat over naar woonhuis Hellevoetsluis

dinsdag 29 januari 2013 11:00


Hellevoetsluis – Aan de Kerkhoekstraat heeft vanmorgen een felle brand gewoed in een schuur, al snel sloeg de brand over naar een woonhuis. Ten tijde van de brand was er niemand aanwezig in de woning. Ondanks de snelle inzet van brandweerlieden kon niet voorkomen worden dat de brand oversloeg naar een aangelegen woonhuis. 

De brand die begon in een schuur, sloeg al snel over naar een woonhuis. Omdat de brandweer moeite had het vuur onder controle te krijgen schaalde zij op naar het sein ‘middelbrand’, waarna meerdere eenheden van de brandweer ingezet werden om de brand te bestrijden.

Na 20 minuten blussen kon het sein ‘brand meester’ worden gegeven, de schuur kan als verloren worden beschouwd. De oorzaak van de brand is onbekend, hier gaat de brandweer onderzoek naar doen.

 

Foto’s: Agnes Oosterboer

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Brand in schuur slaat over naar woonhuis Hellevoetsluis
Schrijver:

 

 


Hellevoetsluis – Aan de Kerkhoekstraat heeft vanmorgen een felle brand gewoed in een schuur, al snel sloeg de brand over naar een woonhuis. Ten tijde van de brand was er niemand aanwezig in de woning. Ondanks de snelle inzet van brandweerlieden kon niet voorkomen worden dat de brand oversloeg naar een aangelegen woonhuis. 

De brand die begon in een schuur, sloeg al snel over naar een woonhuis. Omdat de brandweer moeite had het vuur onder controle te krijgen schaalde zij op naar het sein ‘middelbrand’, waarna meerdere eenheden van de brandweer ingezet werden om de brand te bestrijden.

Na 20 minuten blussen kon het sein ‘brand meester’ worden gegeven, de schuur kan als verloren worden beschouwd. De oorzaak van de brand is onbekend, hier gaat de brandweer onderzoek naar doen.

 

Foto’s: Agnes Oosterboer

 

 

Mannen bedreigen 11-jarig meisje en overvallen woning Dr. De Visserstraat Rotterdam

Woning overvallen op Dr. de Visserstraat in Rotterdam

Rotterdam - Donderdagavond 17 september zijn een moeder en haar twee kinderen in haar woning aan de Dr. de Visserstraat in Rotterdam overvallen door twee gewapende mannen. Even voor elf uur 's avonds werd de politie gealarmeerd voor een overval in een woning. Twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!