Gewonde bij schietpartij metrostation Slinge Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Schietpartij metrostation Slinge
Schietpartij metrostation SlingeRotterdam – Rotterdam – Bij een schietpartij op metrostation Slinge is woensdagavond een 21-jarige Rotterdamse man gewond geraakt. Vlak na de melding hebben agenten een grote zoekactie uitgevoerd in de omgeving. Het metro-verkeer op metrostation Slinge werd stilgelegd.

- Advertisement -

Het Mobiel Medisch Team kwam ter plaatse om het slachtoffer medische hulp te bieden. Onder begeleiding van de politie is het slachtoffer met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De toestand van het slachtoffer is nog niet bekend.

Volgens de politie is een Antiliaanse man gevlucht op een bruine fiets. Op het moment van de schietpartij droeg hij een zwarte jas met een witte pet. Ook heeft de dader 3 gouden tanden. De dader is de wijk Pendrecht in gereden. 

Heeft u informatie? Dan kunt u contact opnemen met de politie via 0900-8844, Wilt u uw informatie anoniem doorgeven? Dan kan dit via Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000

Foto’s: Redactie Nieuws op Beeld

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd