Achtergelaten fiets zorgt voor (on)nodige brandweerinzet Parkdreef Zoetermeer

donderdag 31 januari 2013 16:19


Zoetermeer –
Een achtergelaten fiets aan de Parkdreef/Vissendreef heeft vanmiddag gezorgd voor een (on)nodige brandweerinzet. Om toch het zekere voor het onzekere te nemen werd de brandweer gealarmeerd voor een mogelijke persoon te water.

In afwachting van de duikers welke uit Den Haag centrum moeten komen, is de bemanning van de tankautospuit het water ingegaan en heeft een deel van het water doorzocht. Samen met de duikers hebben zij later nog een stuk van zo’n 40 meter doorzocht, maar niks aangetroffen waarna de hulpdiensten retour konden.

Het is niet de eerste keer dat een achtergelaten fiets nabij het water zorgt dat de hulpdiensten in actie komen, terwijl dit niet noodzakelijk is.

Foto’s : Wilbert Tintel

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Achtergelaten fiets zorgt voor (on)nodige brandweerinzet Parkdreef Zoetermeer
Schrijver:

 

 


Zoetermeer –
Een achtergelaten fiets aan de Parkdreef/Vissendreef heeft vanmiddag gezorgd voor een (on)nodige brandweerinzet. Om toch het zekere voor het onzekere te nemen werd de brandweer gealarmeerd voor een mogelijke persoon te water.

In afwachting van de duikers welke uit Den Haag centrum moeten komen, is de bemanning van de tankautospuit het water ingegaan en heeft een deel van het water doorzocht. Samen met de duikers hebben zij later nog een stuk van zo’n 40 meter doorzocht, maar niks aangetroffen waarna de hulpdiensten retour konden.

Het is niet de eerste keer dat een achtergelaten fiets nabij het water zorgt dat de hulpdiensten in actie komen, terwijl dit niet noodzakelijk is.

Foto’s : Wilbert Tintel

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!