Auto te water Kralingseweg Rotterdam

donderdag 31 januari 2013 09:11


Rotterdam – 
De brandweer rukte donderdagmorgen tien over negen uit voor een persoon te water op de Kralingseweg in Rotterdam. Doordat de weg nogal al lang is was het even zoeken voor de hulpdiensten. Uiteindelijk bleek het te gaan om een auto te water nabij de manege op de Kralingseweg. Er was een man met zijn Ford Ka de sloot ingereden door een nog onbekende oorzaak.

De brandweer hoefde niet in actie te komen. De man was inmiddels met behulp van omstanders al op het droge gekomen. Ambulancepersoneel heeft de man nog wel eventjes nagekeken. Hij bleek verder niets te mankeren. De man is aangehouden door de politie voor verhoor. Bij het ongeval was niemand anders betrokken. De man zal vermoedelijk de macht over het stuur zijn verloren.

Foto’s : Jeffrey Jacobs en Wendy van Viegen

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Auto te water Kralingseweg Rotterdam
Schrijver:

 

 


Rotterdam – 
De brandweer rukte donderdagmorgen tien over negen uit voor een persoon te water op de Kralingseweg in Rotterdam. Doordat de weg nogal al lang is was het even zoeken voor de hulpdiensten. Uiteindelijk bleek het te gaan om een auto te water nabij de manege op de Kralingseweg. Er was een man met zijn Ford Ka de sloot ingereden door een nog onbekende oorzaak.

De brandweer hoefde niet in actie te komen. De man was inmiddels met behulp van omstanders al op het droge gekomen. Ambulancepersoneel heeft de man nog wel eventjes nagekeken. Hij bleek verder niets te mankeren. De man is aangehouden door de politie voor verhoor. Bij het ongeval was niemand anders betrokken. De man zal vermoedelijk de macht over het stuur zijn verloren.

Foto’s : Jeffrey Jacobs en Wendy van Viegen

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Rotterdam - Op de Putselaan heeft in de nacht van zaterdag op zondag een auto in brand gestaan. Bij aankomst van de brandweer stond de gehele auto al in brand en was er geen redden meer aan. De brandweer had het vuur uiteindelijk snel onder controle. De politie heeft...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!