Maaltijdbezorger mishandelt en beroofd

donderdag 31 januari 2013 19:05
politie-logo-1-jeff.jpg

StockfotoCapelle aan den IJssel – Aan de Schaardijk in Capelle aan den IJssel is vanavond een maaltijdbezorger mishandelt en beroofd door drie mannen. 

De 19-jarige bezorger werd iets voor 19:00 vanavond klem gereden door drie mannen ter hoogte van de van Brienenoordbrug. Vervolgens belaagde 2 mannen de bezorger waarna hij beroofd werd van zijn geld en sloegen daarna op de vlucht in een auto.  De man is bij de beroving niet gewond geraakt, wel is hij erg geschrokken van het voorval. De politie heeft direct na de melding de omgeving uitgekamd maar heeft niemand meer aangetroffen. Het is onbekend in welke richting de daders zijn gevlucht.

Indien u wellicht waardevolle informatie heeft kunt u contact opnemen met de Politie, 0900-8844. Wilt u uw informatie anoniem doorgeven? Dan kan dit via Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000.

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Maaltijdbezorger mishandelt en beroofd
Schrijver:

 

politie-logo-1-jeff.jpg 

StockfotoCapelle aan den IJssel – Aan de Schaardijk in Capelle aan den IJssel is vanavond een maaltijdbezorger mishandelt en beroofd door drie mannen. 

De 19-jarige bezorger werd iets voor 19:00 vanavond klem gereden door drie mannen ter hoogte van de van Brienenoordbrug. Vervolgens belaagde 2 mannen de bezorger waarna hij beroofd werd van zijn geld en sloegen daarna op de vlucht in een auto.  De man is bij de beroving niet gewond geraakt, wel is hij erg geschrokken van het voorval. De politie heeft direct na de melding de omgeving uitgekamd maar heeft niemand meer aangetroffen. Het is onbekend in welke richting de daders zijn gevlucht.

Indien u wellicht waardevolle informatie heeft kunt u contact opnemen met de Politie, 0900-8844. Wilt u uw informatie anoniem doorgeven? Dan kan dit via Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000.

 

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!