Vrouw valt van Pegasustoren op het dak Alexandrium Rotterdam

donderdag 31 januari 2013 22:17


Rotterdam –
Vanavond zijn er meerdere hulpdiensten uitgerukt naar een adres aan de Pegasusweg in Rotterdam. De brandweer rukte uit voor een hulpverlening personen betrokken. Omdat de vrouw op het dak van het Winkelcentrum Alexandrium (Oosterhof) lag moest de brandweer een goede plek zoeken om de hoogwerker op te kunnen stellen.

Het slachtoffer had een behoorlijke val gemaakt. Zij is ter plaatse gestabiliseerd door een arts van het MMT. Hierna werd zij met de hoogwerker van de brandweer van het dak van het winkelcentrum Alexandrium gehaald en naar de grond gehaald. Het slachtoffer is vervolgens met spoed onder begeleiding van de MMT-arts naar het ziekenhuis overbracht.

Later bleek dat de vrouw zichzelf van het leven heeft willen beroven. Ze is zwaargewond in het ziekenhuis opgenomen.

Foto’s :  Jeffrey Jacobs & Wendy van Viegen 

 

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Vrouw valt van Pegasustoren op het dak Alexandrium Rotterdam
Schrijver:

 

 


Rotterdam –
Vanavond zijn er meerdere hulpdiensten uitgerukt naar een adres aan de Pegasusweg in Rotterdam. De brandweer rukte uit voor een hulpverlening personen betrokken. Omdat de vrouw op het dak van het Winkelcentrum Alexandrium (Oosterhof) lag moest de brandweer een goede plek zoeken om de hoogwerker op te kunnen stellen.

Het slachtoffer had een behoorlijke val gemaakt. Zij is ter plaatse gestabiliseerd door een arts van het MMT. Hierna werd zij met de hoogwerker van de brandweer van het dak van het winkelcentrum Alexandrium gehaald en naar de grond gehaald. Het slachtoffer is vervolgens met spoed onder begeleiding van de MMT-arts naar het ziekenhuis overbracht.

Later bleek dat de vrouw zichzelf van het leven heeft willen beroven. Ze is zwaargewond in het ziekenhuis opgenomen.

Foto’s :  Jeffrey Jacobs & Wendy van Viegen 

 

 

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!