Meisje (14) springt van flat in Rotterdam om foto op internet

Date:

Deel bericht:


Rotterdam – 
De vrouw die donderdagavond van flat de Pegasustoren aan de Pegasusweg is gesprongen blijkt een 14-jarig meisje te zijn. Het meisje zou vanaf de zesde etage zijn gesprongen omdat er een naaktfoto van haar op internet zou rond circuleren. Het meisje zou er gepest mee worden en niet meer weten wat ze moest doen. Dit wordt ook wel cyberpesten genoemd. Ze raakte zwaargewond door de valpartij maar is nog wel in leven.

- Advertisement -

De brandweer heeft medisch personeel ondersteuning moeten geven omdat ze op het dak van het Winkelcentrum Alexandrium terecht was gekomen. Een MMT-arts heeft haar ter plaatse gestabiliseerd waarna ze onder begeleiding van de politie met spoed naar het ziekenhuis is afgevoerd. De politie doet verder onderzoek naar dit incident.

Op het Thorbecke College waar het meisje op zat, is het bericht als een klap aangekomen. Gerdi Lamberts, de plaats vervangende rector zegt er alles aan te doen om de leerlingen te waarschuwen voor dit soort gevaren, desondanks komt het niet altijd bij iedereen binnen.

Bij de vrienden en klasgenoten van het meisje was het allemaal al snel duidelijk, een van hen stuurt een bericht op Twitter waarin staat dat iedereen haar eerst uitlachten, en vandaag ineens allemaal steunen. De boosheid van de vrienden en leerlingen worden gericht op de jongen die de foto geplaatst zou hebben. De foto bleek een oud plaatje te zijn die ze aan een vriendje had gestuurd. Inmiddels is het meisje geopereerd en verkeerd buiten levensgevaar.

De Politie heeft een aanhouding verricht, vermoedelijk gaat dit om de jongen die de foto geplaatst zou hebben,.

Foto’s : Jeffrey Jacobs, Wendy van Viegen

Zie ook : Vrouw valt van Pegasustoren op het dak Alexandrium Rotterdam

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

2 REACTIES

Reacties zijn gesloten.

Gerelateerd