Onderzoek na schietpartij Pieter Lastmanstraat

zaterdag 2 februari 2013 13:40

Den Haag Pieter Lastmanstraat SchietpartijDen Haag – Aan de Pieter Lastmanstraat heeft zaterdagmiddag een schietpartij plaatsgevonden. Na de melding van de schietpartij was de Politie snel ter plaatse. 

 

De Politie heeft bevestigd dat er bij de schietpartij geen gewonden zijn gevallen. Kort na de schietpartij kon een verdachte worden aangehouden die vermoedelijk de schoten heeft gelost. Een team van de forensische opsporing doet onderzoek. De toedracht van de schietpartij is onbekend.

 

Foto’s : Remco Holst

 

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Onderzoek na schietpartij Pieter Lastmanstraat
Schrijver:

 

 

Den Haag Pieter Lastmanstraat SchietpartijDen Haag – Aan de Pieter Lastmanstraat heeft zaterdagmiddag een schietpartij plaatsgevonden. Na de melding van de schietpartij was de Politie snel ter plaatse. 

 

De Politie heeft bevestigd dat er bij de schietpartij geen gewonden zijn gevallen. Kort na de schietpartij kon een verdachte worden aangehouden die vermoedelijk de schoten heeft gelost. Een team van de forensische opsporing doet onderzoek. De toedracht van de schietpartij is onbekend.

 

Foto’s : Remco Holst

 

 

 

Automobilist rijdt lantaarnpaal omver in Gouda

Automobilist rijdt lantaarnpaal omver in Gouda

Gouda - Donderdagavond 1 oktober heeft een automobilist een lantaarnpaal omver gereden op het Middenmolenplein in Gouda. Er raakte gelukkig niemand gewond. Rond 20.00 uur werd de politie en brandweer gebeld na het ongeval en dat het voertuig mogelijk in brand zou...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!