Brand in monumentaal pand Watertorenweg eist 2 katten levens

zondag 3 februari 2013 09:30


Rotterdam – 
Een felle brand heeft in de nacht van zaterdag op zondag grote schade aangericht aan een monumentaal pand aan de Watertorenweg in de Esch. Het vuur ontstond omstreeks half drie en de brandweer rukte met groot materieel uit. Ter plaatse bleek er een flinke brand te woedden op de zolder van het complex. Vijf bewoners konden tijdig het pand verlaten. Twee katten hebben de brand helaas niet overleefd.

De brand ging gepaard met een fikse rookontwikkeling. De brandweer moest een gedeelte van het dak slopen. Zo kon de brand goed worden geblust. Na ruim een uur kon het sein brand meester worden gegeven. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend. De politie zal samen met de brandweer onderzoek naar de mogelijke oorzaak laten doen.

Foto : Kazerne Baan Twitter @KazBaanTS231

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Brand in monumentaal pand Watertorenweg eist 2 katten levens
Schrijver:

 

 


Rotterdam – 
Een felle brand heeft in de nacht van zaterdag op zondag grote schade aangericht aan een monumentaal pand aan de Watertorenweg in de Esch. Het vuur ontstond omstreeks half drie en de brandweer rukte met groot materieel uit. Ter plaatse bleek er een flinke brand te woedden op de zolder van het complex. Vijf bewoners konden tijdig het pand verlaten. Twee katten hebben de brand helaas niet overleefd.

De brand ging gepaard met een fikse rookontwikkeling. De brandweer moest een gedeelte van het dak slopen. Zo kon de brand goed worden geblust. Na ruim een uur kon het sein brand meester worden gegeven. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend. De politie zal samen met de brandweer onderzoek naar de mogelijke oorzaak laten doen.

Foto : Kazerne Baan Twitter @KazBaanTS231

 

 

Automobilist rijdt lantaarnpaal omver in Gouda

Automobilist rijdt lantaarnpaal omver in Gouda

Gouda - Donderdagavond 1 oktober heeft een automobilist een lantaarnpaal omver gereden op het Middenmolenplein in Gouda. Er raakte gelukkig niemand gewond. Rond 20.00 uur werd de politie en brandweer gebeld na het ongeval en dat het voertuig mogelijk in brand zou...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!