Brand in monumentaal pand Watertorenweg eist 2 katten levens

Date:

Deel bericht:


Rotterdam – 
Een felle brand heeft in de nacht van zaterdag op zondag grote schade aangericht aan een monumentaal pand aan de Watertorenweg in de Esch. Het vuur ontstond omstreeks half drie en de brandweer rukte met groot materieel uit. Ter plaatse bleek er een flinke brand te woedden op de zolder van het complex. Vijf bewoners konden tijdig het pand verlaten. Twee katten hebben de brand helaas niet overleefd.

- Advertisement -

De brand ging gepaard met een fikse rookontwikkeling. De brandweer moest een gedeelte van het dak slopen. Zo kon de brand goed worden geblust. Na ruim een uur kon het sein brand meester worden gegeven. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend. De politie zal samen met de brandweer onderzoek naar de mogelijke oorzaak laten doen.

Foto : Kazerne Baan Twitter @KazBaanTS231

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd