Twee lichtgewonden door schoorsteenbrand Dorpsstraat Capelle

zondag 3 februari 2013 22:40


Capelle aan den IJssel – 
Zondagavond zijn twee personen lichtgewond geraakt door rookinhalatie nadat er een schoorsteenbrandje heeft gewoed in hun woning aan de Dorpsstraat in Capelle aan den IJssel. De brandweer was snel ter plaatse en heeft een slachtoffer van het pand voorzien van zuurstof. Vermoedelijk hebben zij zelf eerst geprobeerd het brandje uit te maken.

De brandweer heeft uiteindelijk het vuurtje zelf verder gecontroleerd. De politie heeft de slachtoffers opgevangen in hun bus tot de ambulancemedewerkers ter plaatse kwamen. Zij hebben een man en een vrouw gecontroleerd op rookinhalatie. Zij hoefden echter niet naar het ziekenhuis. De schade valt mee in de woning. Na korte tijd gingen de hulpdiensten weer met vervolg.

Foto’s : Jeffrey Jacobs

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Twee lichtgewonden door schoorsteenbrand Dorpsstraat Capelle
Schrijver:

 

 


Capelle aan den IJssel – 
Zondagavond zijn twee personen lichtgewond geraakt door rookinhalatie nadat er een schoorsteenbrandje heeft gewoed in hun woning aan de Dorpsstraat in Capelle aan den IJssel. De brandweer was snel ter plaatse en heeft een slachtoffer van het pand voorzien van zuurstof. Vermoedelijk hebben zij zelf eerst geprobeerd het brandje uit te maken.

De brandweer heeft uiteindelijk het vuurtje zelf verder gecontroleerd. De politie heeft de slachtoffers opgevangen in hun bus tot de ambulancemedewerkers ter plaatse kwamen. Zij hebben een man en een vrouw gecontroleerd op rookinhalatie. Zij hoefden echter niet naar het ziekenhuis. De schade valt mee in de woning. Na korte tijd gingen de hulpdiensten weer met vervolg.

Foto’s : Jeffrey Jacobs

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!