Bestuurster van scooter licht gewond na ongeval op fietspad

Date:

Share post:


Rotterdam – 
Een bestuurster van een snorbrommer is maandagmiddag lelijk ten val gekomen op het fietspad bij de Kobelaan langs de metrobaan. Het ongeval gebeurde nadat zij door een nog onbekende oorzaak in aanraking kwam met een jonge fietser. Ze raakten elkaar en kwamen ten val. Een meisje de bestuurster van de scooter bezeerde zich flink en moest voor controle naar het ziekenhuis.

De politie heeft een aantal getuigen gehoord en opgeschreven. Ook het jongetje die vermoedelijk de veroorzaker van het ongeval is, is genoteerd door de politie. De verzekering zal gaan uitzoeken wie de schuldige van het ongeval is. Voor dusver bekend reed het meisje op de brommer niet te hard.

Foto’s : Wendy van Viegen

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd