Aanrijding tussen auto en metro Prins Alexanderlaan Rotterdam

Date:

Deel bericht:

OngelukRotterdam – Aan de Prins Alexanderlaan heeft vanmiddag een aanrijding plaats gevonden tussen een auto en een metro. De aanrijding vond plaats op de overgang, vermoedelijk heeft de bestuurster van de auto het rode verkeerslicht genegeerd. 

- Advertisement -

De hulpdiensten rukten massaal uit voor een beknelling, dit bleek uiteindelijk niet het geval. De vrouw kon zelf uit het voertuig stappen, zij is door Ambulance-personeel ter plaatse nagekeken. Alle passagiers van de metro zijn geëvacueerd door brandweerlieden.

Ook het Mobiel Medisch Team werd voor het ongeval ingezet, omdat hun hulp niet nodig was en geen geschikte landingsplaats konden vinden zijn zij terug gevlogen naar hun basis. De auto zal vermoedelijk total loss verklaard worden, de schade aan de metro was aanzienlijk. Door de aanrijding heeft het metro verkeer voor ernstige overlast gezorgd onder de passagiers. Het verkeer is door de Politie omgeleid, dit zorgde er voor dat er op de openbare wegen file’s ontstonden.

De Politie gaat onderzoek doen naar de exacte toedracht van het ongeval.

 

Foto’s: Joëy Heijstek & Astrid Aveling (ingezonden foto’s)

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd