zondag, januari 17, 2021

Aanrijding tussen auto en metro Prins Alexanderlaan Rotterdam

OngelukRotterdam – Aan de Prins Alexanderlaan heeft vanmiddag een aanrijding plaats gevonden tussen een auto en een metro. De aanrijding vond plaats op de overgang, vermoedelijk heeft de bestuurster van de auto het rode verkeerslicht genegeerd. 

De hulpdiensten rukten massaal uit voor een beknelling, dit bleek uiteindelijk niet het geval. De vrouw kon zelf uit het voertuig stappen, zij is door Ambulance-personeel ter plaatse nagekeken. Alle passagiers van de metro zijn geëvacueerd door brandweerlieden.

Ook het Mobiel Medisch Team werd voor het ongeval ingezet, omdat hun hulp niet nodig was en geen geschikte landingsplaats konden vinden zijn zij terug gevlogen naar hun basis. De auto zal vermoedelijk total loss verklaard worden, de schade aan de metro was aanzienlijk. Door de aanrijding heeft het metro verkeer voor ernstige overlast gezorgd onder de passagiers. Het verkeer is door de Politie omgeleid, dit zorgde er voor dat er op de openbare wegen file’s ontstonden.

De Politie gaat onderzoek doen naar de exacte toedracht van het ongeval.

 

Foto’s: Joëy Heijstek & Astrid Aveling (ingezonden foto’s)

 

Related Articles

Overval op supermarkt Bredenoord Rotterdam

0
Rotterdam - Een man heeft zondagavond een supermarkt aan de Bredenoord in Rotterdam-IJsselmonde overvallen. De...

Twee gewonden bij keukenbrand Pannekoekstraat Rotterdam

0
Rotterdam - Bij een woningbrand in de Pannekoekstraat zijn zondagavond twee personen gewond geraakt. De...

Schiedammer verstopt wiet in heuptasje van 2-jarig neefje

0
Halsteren - De politie heeft zaterdag in het Brabantse Halsteren een 32-jarige man uit Schiedam...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,199FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg