Gewonde bij ongeval tussen twee voertuigen

dinsdag 5 februari 2013 17:03


Vlaardingen
 – Bij een aanrijding op de Lepelaarsingel in Vlaardingen is dinsdag een persoon gewond geraakt. Rond kwart voor zes kwam de melding binnen bij de hulpdiensten. Een auto was op de achterkant van zijn voorganger gereden. Hoe het ongeval kon gebeuren is niet bekend. Beide voertuigen liepen aanzienlijke schade op.

De sleepdienst heeft de auto’s geborgen. De Lepelaarsingel was vanaf de Zwanensingel tot de Spechtlaan helemaal afgesloten. Al het verkeer moest over de Koninginnelaan. Dit leverde daar veel drukte op.

Foto’s : Tolhuisen Fotografie

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Gewonde bij ongeval tussen twee voertuigen
Schrijver:

 

 


Vlaardingen
 – Bij een aanrijding op de Lepelaarsingel in Vlaardingen is dinsdag een persoon gewond geraakt. Rond kwart voor zes kwam de melding binnen bij de hulpdiensten. Een auto was op de achterkant van zijn voorganger gereden. Hoe het ongeval kon gebeuren is niet bekend. Beide voertuigen liepen aanzienlijke schade op.

De sleepdienst heeft de auto’s geborgen. De Lepelaarsingel was vanaf de Zwanensingel tot de Spechtlaan helemaal afgesloten. Al het verkeer moest over de Koninginnelaan. Dit leverde daar veel drukte op.

Foto’s : Tolhuisen Fotografie

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!