Verdachte voor woningoverval Krimpen aangehouden

woensdag 6 februari 2013 21:02
07-10-logo-politie.jpg


Krimpen aan den IJssel – 
De politie heeft woensdagavond een verdachte aangehouden voor de woningoverval op een 76-jarige vrouw aan de Melodie. Eerder op de avond kwam de man de woning binnen en bedreigde de vrouw op leeftijd met mes dat zij geld moest afstaan. Nadat zij dit had gedaan sloeg de overvaller op de vlucht. De vrouw belde direct de politie die een onderzoek instelde.

Het snelle onderzoek resulteerde in de aanhouding van een 41-jarige verdachte uit Krimpen aan den IJssel. Hij werd aangehouden in zijn woning aan de Vijverlaan. De politie heeft daarbij ook een mes aangetroffen en inbeslag genomen. De man wordt voorgeleid aan de officier van justitie.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Verdachte voor woningoverval Krimpen aangehouden
Schrijver:

 

07-10-logo-politie.jpg 


Krimpen aan den IJssel – 
De politie heeft woensdagavond een verdachte aangehouden voor de woningoverval op een 76-jarige vrouw aan de Melodie. Eerder op de avond kwam de man de woning binnen en bedreigde de vrouw op leeftijd met mes dat zij geld moest afstaan. Nadat zij dit had gedaan sloeg de overvaller op de vlucht. De vrouw belde direct de politie die een onderzoek instelde.

Het snelle onderzoek resulteerde in de aanhouding van een 41-jarige verdachte uit Krimpen aan den IJssel. Hij werd aangehouden in zijn woning aan de Vijverlaan. De politie heeft daarbij ook een mes aangetroffen en inbeslag genomen. De man wordt voorgeleid aan de officier van justitie.

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!