Auto knalt op boom op de Hoogeveensweg in Nieuwerkerk

Date:

Deel bericht:


Nieuwerkerk aan den IJssel – 
Een automobilist is donderdagmiddag gewonde geraakt door een eenzijdig ongeval op de Hoogeveenenweg doordat hij op een boom is gereden. De man raakte door het ongeval vermoedelijk de voorruit en moest voor medische verzorging naar het ziekenhuis gebracht worden.

- Advertisement -

Een berger heeft het voertuig later opgehaald. Aan de hand van de melding moest er nog een vrachtwagen bij betrokken zijn maar dit bleek niet het geval. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend. Vermoedelijk is de bestuurder de macht over het stuur verloren of onwel geworden.

Foto’s : Marco van Bemmel

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd