Forse gaslekkage door kapotte leiding in Nieuwerkerk

donderdag 7 februari 2013 14:13


Nieuwerkerk aan den IJssel –
 Op de Ingenieur Leemansstraat is donderdagmiddag een gaslek ontstaan door graafwerkzaamheden. Er kwam daarbij een flinke hoeveelheid aardgas vrij waarop er een aantal woningen werden ontruimd. De brandweer heeft vervolgens deze huizen gemeten op gas en waar nodig ramen open gezet om te luchten.

Joulz heeft ter plaatse de gastoevoer naar de getroffen leiding afgesloten waarop het sein veilig werd gegeven. Dit is gebeurd door samen met de brandweer op drie plaatsen een gat te graven en de leiding af te knellen. Hierna is de leiding gerepareerd. Even later konden de mensen weer terug naar hun woningen.

Foto’s : Marco van Bemmel

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Forse gaslekkage door kapotte leiding in Nieuwerkerk
Schrijver:

 

 


Nieuwerkerk aan den IJssel –
 Op de Ingenieur Leemansstraat is donderdagmiddag een gaslek ontstaan door graafwerkzaamheden. Er kwam daarbij een flinke hoeveelheid aardgas vrij waarop er een aantal woningen werden ontruimd. De brandweer heeft vervolgens deze huizen gemeten op gas en waar nodig ramen open gezet om te luchten.

Joulz heeft ter plaatse de gastoevoer naar de getroffen leiding afgesloten waarop het sein veilig werd gegeven. Dit is gebeurd door samen met de brandweer op drie plaatsen een gat te graven en de leiding af te knellen. Hierna is de leiding gerepareerd. Even later konden de mensen weer terug naar hun woningen.

Foto’s : Marco van Bemmel

 

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!