Forse gaslekkage door kapotte leiding in Nieuwerkerk

Date:

Deel bericht:


Nieuwerkerk aan den IJssel –
 Op de Ingenieur Leemansstraat is donderdagmiddag een gaslek ontstaan door graafwerkzaamheden. Er kwam daarbij een flinke hoeveelheid aardgas vrij waarop er een aantal woningen werden ontruimd. De brandweer heeft vervolgens deze huizen gemeten op gas en waar nodig ramen open gezet om te luchten.

- Advertisement -

Joulz heeft ter plaatse de gastoevoer naar de getroffen leiding afgesloten waarop het sein veilig werd gegeven. Dit is gebeurd door samen met de brandweer op drie plaatsen een gat te graven en de leiding af te knellen. Hierna is de leiding gerepareerd. Even later konden de mensen weer terug naar hun woningen.

Foto’s : Marco van Bemmel

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd