Bestuurder rijdt door na aanrijding in Spijkenisse

Date:

Deel bericht:


Spijkenisse –
Bij een aanrijding op de Schenkelweg is donderdagavond een persoon gewond geraakt. Bij de aanrijding waren drie voertuigen betrokken. Een van de voertuigen ging er na de aanrijding vandoor. Politie-eenheden in de buurt hebben direct naar de bestuurder, die was doorgereden, gezocht, deze is nog niet aangetroffen.

- Advertisement -

Ambulancepersoneel heeft een inzittende onderzocht aan de hand van zijn klachten, het slachtoffer is hierna met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Berging van de voertuigen was volgens een Bergingsbedrijf ter plaatse niet noodzakelijk. De politie zal verder zoeken naar de bestuurder.

Foto’s : Robin Veerman (VRR112)

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd