Schoorsteenbrand Spieringstraat Hoogvliet Rotterdam

donderdag 7 februari 2013 22:05


Hoogvliet –
Dat de brandweer bij een onderzoek daadwerkelijk brand aantreft gebeurd zelden. Vanavond was het echter wel raak aan de Spieringstraat in Rotterdam Hoogvliet. Al snel bleek dat er daadwerkelijk brand woedde in de schoorsteen met mogelijke doorslag naar de woning.

Hierop heeft de brandweer opgeschaald naar ‘middelbrand’ om wat extra handjes ter plaatse te hebben. In de woning heeft de brandweer de schoorsteen deels moeten slopen om bij de brandhaard te komen waarna deze is geblust. De naastgelegen woning is tevens onderzocht op doorslag, maar daarvan bleek geen sprake; wel heeft deze woning rookschade opgelopen en werd geventileerd. Omstreeks half twaalf werd het sein ‘brandmeester’ gegeven.

Foto’s : Remco Holst

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Schoorsteenbrand Spieringstraat Hoogvliet Rotterdam
Schrijver:

 

 


Hoogvliet –
Dat de brandweer bij een onderzoek daadwerkelijk brand aantreft gebeurd zelden. Vanavond was het echter wel raak aan de Spieringstraat in Rotterdam Hoogvliet. Al snel bleek dat er daadwerkelijk brand woedde in de schoorsteen met mogelijke doorslag naar de woning.

Hierop heeft de brandweer opgeschaald naar ‘middelbrand’ om wat extra handjes ter plaatse te hebben. In de woning heeft de brandweer de schoorsteen deels moeten slopen om bij de brandhaard te komen waarna deze is geblust. De naastgelegen woning is tevens onderzocht op doorslag, maar daarvan bleek geen sprake; wel heeft deze woning rookschade opgelopen en werd geventileerd. Omstreeks half twaalf werd het sein ‘brandmeester’ gegeven.

Foto’s : Remco Holst

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!