Schoorsteenbrand Spieringstraat Hoogvliet Rotterdam

Date:

Deel bericht:


Hoogvliet –
Dat de brandweer bij een onderzoek daadwerkelijk brand aantreft gebeurd zelden. Vanavond was het echter wel raak aan de Spieringstraat in Rotterdam Hoogvliet. Al snel bleek dat er daadwerkelijk brand woedde in de schoorsteen met mogelijke doorslag naar de woning.

- Advertisement -

Hierop heeft de brandweer opgeschaald naar ‘middelbrand’ om wat extra handjes ter plaatse te hebben. In de woning heeft de brandweer de schoorsteen deels moeten slopen om bij de brandhaard te komen waarna deze is geblust. De naastgelegen woning is tevens onderzocht op doorslag, maar daarvan bleek geen sprake; wel heeft deze woning rookschade opgelopen en werd geventileerd. Omstreeks half twaalf werd het sein ‘brandmeester’ gegeven.

Foto’s : Remco Holst

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd