Brand in transformator huis Van Hasseltweg Moerkapelle

vrijdag 8 februari 2013 21:08


Moerkapelle –
Vanmorgen rond half elf ontstond er brand in een transformatorhuisje aan de Van Hasseltweg. Bij een bedrijf wat energie opwekt lekte olie onder een van de drie gasturbines. Dit is hierna in brand geraakt.

De brandweer schaalde op naar ‘middelbrand’ en kreeg assistentie uit Gouda en Nieuwerkerk aan den IJssel, welke tevens een poederblusaanhanger bij zich hadden om de olie met schuim te blussen. Uit het dak van één van de bedrijven kwam zwarte rook. Na ongeveer een uur was het sein ‘brandmeester’ gegeven en is men begonnen met inpakken. Nutsbedrijf Liander kwam ter plaatse om de schade op te nemen, maar er zouden geen gevolgen zijn geweest omstrent de stroomvoorziening.

Foto’s : Marco van Bemmel

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Brand in transformator huis Van Hasseltweg Moerkapelle
Schrijver:

 

 


Moerkapelle –
Vanmorgen rond half elf ontstond er brand in een transformatorhuisje aan de Van Hasseltweg. Bij een bedrijf wat energie opwekt lekte olie onder een van de drie gasturbines. Dit is hierna in brand geraakt.

De brandweer schaalde op naar ‘middelbrand’ en kreeg assistentie uit Gouda en Nieuwerkerk aan den IJssel, welke tevens een poederblusaanhanger bij zich hadden om de olie met schuim te blussen. Uit het dak van één van de bedrijven kwam zwarte rook. Na ongeveer een uur was het sein ‘brandmeester’ gegeven en is men begonnen met inpakken. Nutsbedrijf Liander kwam ter plaatse om de schade op te nemen, maar er zouden geen gevolgen zijn geweest omstrent de stroomvoorziening.

Foto’s : Marco van Bemmel

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!