Dode man na mishandeling in woning Spanjaardstraat Rotterdam

Date:

Deel bericht:


Rotterdam – 
In een woning aan de Spanjaardstraat in Rotterdam-Delfshaven is vrijdagmorgen een man overleden na een mishandeling. Het is niet bekend wat zich precies heeft afgespeeld in de woning. RTV-Rijnmond meldt dat het vermoedelijk om een uit de hand gelopen ruzie zou gaan. Het Mobiel Medisch Team kwam nog ter plaatse voor de behandeling van het slachtoffer, maar hulp mocht echter niet meer baten.

- Advertisement -

De politie hield één verdachte aan voor de mishandeling. Het is nog niet bekend of de verdachte in de woning is aangehouden. De politie is inmiddels gestart met een sporenonderzoek in de woning. De verdachte wordt gehoord door de recherche.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd