Dode man na mishandeling in woning Spanjaardstraat Rotterdam

vrijdag 8 februari 2013 08:38


Rotterdam – 
In een woning aan de Spanjaardstraat in Rotterdam-Delfshaven is vrijdagmorgen een man overleden na een mishandeling. Het is niet bekend wat zich precies heeft afgespeeld in de woning. RTV-Rijnmond meldt dat het vermoedelijk om een uit de hand gelopen ruzie zou gaan. Het Mobiel Medisch Team kwam nog ter plaatse voor de behandeling van het slachtoffer, maar hulp mocht echter niet meer baten.

De politie hield één verdachte aan voor de mishandeling. Het is nog niet bekend of de verdachte in de woning is aangehouden. De politie is inmiddels gestart met een sporenonderzoek in de woning. De verdachte wordt gehoord door de recherche.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Dode man na mishandeling in woning Spanjaardstraat Rotterdam
Schrijver:

 

 


Rotterdam – 
In een woning aan de Spanjaardstraat in Rotterdam-Delfshaven is vrijdagmorgen een man overleden na een mishandeling. Het is niet bekend wat zich precies heeft afgespeeld in de woning. RTV-Rijnmond meldt dat het vermoedelijk om een uit de hand gelopen ruzie zou gaan. Het Mobiel Medisch Team kwam nog ter plaatse voor de behandeling van het slachtoffer, maar hulp mocht echter niet meer baten.

De politie hield één verdachte aan voor de mishandeling. Het is nog niet bekend of de verdachte in de woning is aangehouden. De politie is inmiddels gestart met een sporenonderzoek in de woning. De verdachte wordt gehoord door de recherche.

 

Grote brand in pand aan Leidsestraatweg in Woerden

Grote brand in pand aan Leidsestraatweg in Woerden

Woerden (UT) - Woensdag 30 september is rond 13.30 uur brand uitgebroken in een pand aan de Leidsestraatweg in Woerden. De brandweer heeft inmiddels opgeschaald naar het sein 'grote brand'. De brand zou woeden in het dak van een oud bedrijfspand. Voorheen zat hier een...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!