Forse schade na ongeval op de N11 Alphen

vrijdag 8 februari 2013 20:50


Alphen aan den Rijn – 
Vrijdagmiddag is er op de N11 een ongeval gebeurd tussen een bestelbus en een personenvoertuig. De bestuurder van de auto raakte daarbij gewond door de harde klap. De bestelbus zag het verkeerslicht op groen springen maar had vermoedelijk geen rekening meer gehouden met de auto die nog bezig was de kruising te passeren. Een harde klap was het ongeval van een behoorlijke aanrijding.

De bestelbus raakte de auto vol in de flank. Deze auto kwam uiteindelijk tot stilstand tegen een verkeerslicht. De bestuurder raakte daarbij dusdanig gewond dat deze met onbekende verwondingen is afgevoerd naar het ziekenhuis.

Foto’s : Marco van Bemmel

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Forse schade na ongeval op de N11 Alphen
Schrijver:

 

 


Alphen aan den Rijn – 
Vrijdagmiddag is er op de N11 een ongeval gebeurd tussen een bestelbus en een personenvoertuig. De bestuurder van de auto raakte daarbij gewond door de harde klap. De bestelbus zag het verkeerslicht op groen springen maar had vermoedelijk geen rekening meer gehouden met de auto die nog bezig was de kruising te passeren. Een harde klap was het ongeval van een behoorlijke aanrijding.

De bestelbus raakte de auto vol in de flank. Deze auto kwam uiteindelijk tot stilstand tegen een verkeerslicht. De bestuurder raakte daarbij dusdanig gewond dat deze met onbekende verwondingen is afgevoerd naar het ziekenhuis.

Foto’s : Marco van Bemmel

 

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Rotterdam - Woensdag 23 september heeft er rond 21.30 uur een schietpartij plaatsgevonden in een park aan de Bramentuin. Voor zover zijn er geen bekenden. Omwonenden hoorden meerdere knallen, waarna zij de politie belden. Agenten troffen meerdere hulzen aan, maar geen...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!