Forse schade na ongeval op de N11 Alphen

Date:

Deel bericht:


Alphen aan den Rijn – 
Vrijdagmiddag is er op de N11 een ongeval gebeurd tussen een bestelbus en een personenvoertuig. De bestuurder van de auto raakte daarbij gewond door de harde klap. De bestelbus zag het verkeerslicht op groen springen maar had vermoedelijk geen rekening meer gehouden met de auto die nog bezig was de kruising te passeren. Een harde klap was het ongeval van een behoorlijke aanrijding.

- Advertisement -

De bestelbus raakte de auto vol in de flank. Deze auto kwam uiteindelijk tot stilstand tegen een verkeerslicht. De bestuurder raakte daarbij dusdanig gewond dat deze met onbekende verwondingen is afgevoerd naar het ziekenhuis.

Foto’s : Marco van Bemmel

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd