Man gewond na schietpartij Maeterlinckweg

vrijdag 8 februari 2013 22:36


Rotterdam –
Een man is vrijdagavond gewond geraakt op de Maeterlinckweg nadat hij zou zijn beschoten in zijn auto. De man raakte gewond maar kon zich uit de voeten maken en naar de Poelenburg in Charlois lopen. Daar hebben buurtbewoners zich over de man ontfermd en de hulpdiensten gebeld.

De politie is bezig geweest met een sporenonderzoek in de straat. Bij zijn auto is een plaats delict opgezet om sporen veilig te stellen. De politie vermoed dat het om een man gaat van Armeense afkomst. De man sprak nauwelijks Nederlands, maar de politie kon er wel uit opmaken dat het vermoedelijk om twee schutters ging. De verdachten zijn nog niet gepakt.

Foto’s : Robin Veerman

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Man gewond na schietpartij Maeterlinckweg
Schrijver:

 

 


Rotterdam –
Een man is vrijdagavond gewond geraakt op de Maeterlinckweg nadat hij zou zijn beschoten in zijn auto. De man raakte gewond maar kon zich uit de voeten maken en naar de Poelenburg in Charlois lopen. Daar hebben buurtbewoners zich over de man ontfermd en de hulpdiensten gebeld.

De politie is bezig geweest met een sporenonderzoek in de straat. Bij zijn auto is een plaats delict opgezet om sporen veilig te stellen. De politie vermoed dat het om een man gaat van Armeense afkomst. De man sprak nauwelijks Nederlands, maar de politie kon er wel uit opmaken dat het vermoedelijk om twee schutters ging. De verdachten zijn nog niet gepakt.

Foto’s : Robin Veerman

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!