Politie houdt verdachten autodiefstallen Rotterdam-oost aan

vrijdag 8 februari 2013 13:24
politie-logo-wen.jpg


Rotterdam –
De bovenregionale recherche heeft woensdag in een onderzoek naar autodiefstallen vijf mannen aangehouden. De vijf zijn vrijdag voorgeleid en door de rechter-commissaris in bewaring gesteld. De politie startte met het onderzoek nadat uit analyses bleek dat er in Rotterdam-Oost veel auto’s werden gestolen. Het onderzoek leidde woensdag tot de aanhouding van vijf jonge mannen in de leeftijd van 20 tot 30 jaar oud uit Rotterdam en Capelle. Een van hen is inmiddels weer heengezonden.

Na de aanhoudingen werden doorzoekingen gedaan in woonhuizen en loodsen waar de gestolen auto’s, vooral Volkswagens, Seats en Audi’s, naartoe werden gebracht. Sommige auto’s werden omgekat, andere werden volledig gedemonteerd. De onderdelen werden dan weer verkocht, vooral aan bedrijven. Bij een doorzoeking in een woonhuis werd de vader van een van de verdachten aangehouden omdat hij de politie wilde tegenhouden. Het onderzoek wordt voortgezet en meer aanhoudingen worden niet uitgesloten.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Politie houdt verdachten autodiefstallen Rotterdam-oost aan
Schrijver:

 

politie-logo-wen.jpg 


Rotterdam –
De bovenregionale recherche heeft woensdag in een onderzoek naar autodiefstallen vijf mannen aangehouden. De vijf zijn vrijdag voorgeleid en door de rechter-commissaris in bewaring gesteld. De politie startte met het onderzoek nadat uit analyses bleek dat er in Rotterdam-Oost veel auto’s werden gestolen. Het onderzoek leidde woensdag tot de aanhouding van vijf jonge mannen in de leeftijd van 20 tot 30 jaar oud uit Rotterdam en Capelle. Een van hen is inmiddels weer heengezonden.

Na de aanhoudingen werden doorzoekingen gedaan in woonhuizen en loodsen waar de gestolen auto’s, vooral Volkswagens, Seats en Audi’s, naartoe werden gebracht. Sommige auto’s werden omgekat, andere werden volledig gedemonteerd. De onderdelen werden dan weer verkocht, vooral aan bedrijven. Bij een doorzoeking in een woonhuis werd de vader van een van de verdachten aangehouden omdat hij de politie wilde tegenhouden. Het onderzoek wordt voortgezet en meer aanhoudingen worden niet uitgesloten.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!