Politie houdt verdachten autodiefstallen Rotterdam-oost aan

Date:

Deel bericht:


Rotterdam –
De bovenregionale recherche heeft woensdag in een onderzoek naar autodiefstallen vijf mannen aangehouden. De vijf zijn vrijdag voorgeleid en door de rechter-commissaris in bewaring gesteld. De politie startte met het onderzoek nadat uit analyses bleek dat er in Rotterdam-Oost veel auto’s werden gestolen. Het onderzoek leidde woensdag tot de aanhouding van vijf jonge mannen in de leeftijd van 20 tot 30 jaar oud uit Rotterdam en Capelle. Een van hen is inmiddels weer heengezonden.

- Advertisement -

Na de aanhoudingen werden doorzoekingen gedaan in woonhuizen en loodsen waar de gestolen auto’s, vooral Volkswagens, Seats en Audi’s, naartoe werden gebracht. Sommige auto’s werden omgekat, andere werden volledig gedemonteerd. De onderdelen werden dan weer verkocht, vooral aan bedrijven. Bij een doorzoeking in een woonhuis werd de vader van een van de verdachten aangehouden omdat hij de politie wilde tegenhouden. Het onderzoek wordt voortgezet en meer aanhoudingen worden niet uitgesloten.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Buren voorkomen erger en blussen brand in meterkast Jan Wilspad Rotterdam

Rotterdam - In een woning aan het Jan wilspad in Rotterdamse wijk Nesselande is op zaterdagmorgen 20 april...

Man op heterdaad aangehouden na explosie Maracas Rotterdam-Zevenkamp

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag 18 april is een 21-jarige man uit Tilburg op...

Explosie bij woning Izmirerf Rotterdam

Rotterdam - Op het Izmirerf in Rotterdam-Oosterflank heeft afgelopen nacht een explosie plaatsgevonden bij een woning. De klap...

Explosie bij zorginstelling Vaasahof Rotterdam

Rotterdam - Bij een zorginstelling aan het Vaasahof in Rotterdam-Oosterflank heeft afgelopen nacht rond 02.00 uur een explosie...