Politie onderzoekt overleden man in Bergambacht

vrijdag 8 februari 2013 11:00


Bergambacht –
De politie heeft vrijdagmorgen vroeg in de ochtend het levenloze lichaam aangetroffen van een nog onbekende man aan de Lekdijk West. Voorbijgangers zagen de man in de berm tegen de bossages aan liggen. De politie kwam ter plaatse en startte direct een groot onderzoek. Het is nog niet bekend hoe de man om het leven is gekomen.

Vrijdagavond kon de politie nog niet vertellen wie de tot nu toe nog onbekende man is. Ook de omstandigheden rond zijn overlijden is niet duidelijk. De Forensische Opsporing heeft ter plaatse een onderzoek ingesteld. De polithelikopter heeft luchtfoto’s gemaakt van de omgeving waar de man in is gevonden. Getuigen die informatie hebben worden verzocht zich te melden via 0900 – 8844.

Foto’s : Marco van Bemmel

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Politie onderzoekt overleden man in Bergambacht
Schrijver:

 

 


Bergambacht –
De politie heeft vrijdagmorgen vroeg in de ochtend het levenloze lichaam aangetroffen van een nog onbekende man aan de Lekdijk West. Voorbijgangers zagen de man in de berm tegen de bossages aan liggen. De politie kwam ter plaatse en startte direct een groot onderzoek. Het is nog niet bekend hoe de man om het leven is gekomen.

Vrijdagavond kon de politie nog niet vertellen wie de tot nu toe nog onbekende man is. Ook de omstandigheden rond zijn overlijden is niet duidelijk. De Forensische Opsporing heeft ter plaatse een onderzoek ingesteld. De polithelikopter heeft luchtfoto’s gemaakt van de omgeving waar de man in is gevonden. Getuigen die informatie hebben worden verzocht zich te melden via 0900 – 8844.

Foto’s : Marco van Bemmel

 

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Rotterdam - Op de Putselaan heeft in de nacht van zaterdag op zondag een auto in brand gestaan. Bij aankomst van de brandweer stond de gehele auto al in brand en was er geen redden meer aan. De brandweer had het vuur uiteindelijk snel onder controle. De politie heeft...

Politie rijdt auto klem bij afrit A20 Moordrecht

Politie rijdt auto klem bij afrit A20 Moordrecht

Moordrecht - Politieagenten hebben zaterdagmorgen een auto klemgereden op de afrit bij Moordrecht. Bij de politie was een melding binnengekomen dat de bestuurder op de A13 een vuurwapen zou hebben laten zien aan een andere bestuurder.  De politie hield op de afrit een...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!