Politie onderzoekt overleden man in Bergambacht

Date:

Deel bericht:


Bergambacht –
De politie heeft vrijdagmorgen vroeg in de ochtend het levenloze lichaam aangetroffen van een nog onbekende man aan de Lekdijk West. Voorbijgangers zagen de man in de berm tegen de bossages aan liggen. De politie kwam ter plaatse en startte direct een groot onderzoek. Het is nog niet bekend hoe de man om het leven is gekomen.

- Advertisement -

Vrijdagavond kon de politie nog niet vertellen wie de tot nu toe nog onbekende man is. Ook de omstandigheden rond zijn overlijden is niet duidelijk. De Forensische Opsporing heeft ter plaatse een onderzoek ingesteld. De polithelikopter heeft luchtfoto’s gemaakt van de omgeving waar de man in is gevonden. Getuigen die informatie hebben worden verzocht zich te melden via 0900 – 8844.

Foto’s : Marco van Bemmel

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd