Pizzakoerier overvallen na nepbestelling in Krimpen

zondag 10 februari 2013 22:57
politie-logo-1-jeff.jpg


Krimpen aan den IJssel –
Een 19-jarige pizzakoerier uit Krimpen aan den IJssel werd zaterdagavond het slachtoffer van een beroving. Hierbij raakte hij niet gewond. Het slachtoffer moest een valse bestelling afleveren op het Schuttersveld. Eenmaal daar aangekomen, parkeerde hij zijn auto en stapte uit. Op dat moment kwam de verdachte naar hem toe en moest de koerier onder bedreiging van een mes zijn geld afgeven.

Hierna ging de onbekende man er te voet vandoor in de richting van De Korf. De verdachte droeg tijden de beroving gezichtsbedekking. Het slachtoffer is erg geschrokken, maar raakte niet gewond. De politie stelde een onderzoek in de omgeving in, maar kon de berover niet meer vinden. Heeft u iets opvallends gezien op het Schuttersveld of in de omgeving van De Korf? Alle informatie is welkom, bel 0900-8844.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Pizzakoerier overvallen na nepbestelling in Krimpen
Schrijver:

 

politie-logo-1-jeff.jpg 


Krimpen aan den IJssel –
Een 19-jarige pizzakoerier uit Krimpen aan den IJssel werd zaterdagavond het slachtoffer van een beroving. Hierbij raakte hij niet gewond. Het slachtoffer moest een valse bestelling afleveren op het Schuttersveld. Eenmaal daar aangekomen, parkeerde hij zijn auto en stapte uit. Op dat moment kwam de verdachte naar hem toe en moest de koerier onder bedreiging van een mes zijn geld afgeven.

Hierna ging de onbekende man er te voet vandoor in de richting van De Korf. De verdachte droeg tijden de beroving gezichtsbedekking. Het slachtoffer is erg geschrokken, maar raakte niet gewond. De politie stelde een onderzoek in de omgeving in, maar kon de berover niet meer vinden. Heeft u iets opvallends gezien op het Schuttersveld of in de omgeving van De Korf? Alle informatie is welkom, bel 0900-8844.

 

Woning overvallen op Dr. de Visserstraat in Rotterdam

Woning overvallen op Dr. de Visserstraat in Rotterdam

Rotterdam - Donderdagavond 17 september is een vrouw in haar woning aan de Dr. de Visserstraat in Rotterdam overvallen door twee gewapende mannen. Even voor elf uur 's avonds werd de politie gealarmeerd voor een overval in een woning. Twee mannen met een vuurwapen...

Dode na schietpartij Parallelweg Rotterdam

Dode na schietpartij Parallelweg Rotterdam

Rotterdam - In een auto aan de Parallelweg in Rotterdam is woensdagavond een man met een schotwond aangetroffen. Zijn verwondingen waren zo ernstig dat hij ondanks reanimatiepogingen is overleden. Hulpverleners werden naar het adres gestuurd vanwege een reanimatie en...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!