Overval op Marskramer Koperwiek

maandag 11 februari 2013 18:23


Capelle aan den IJssel – 
Kassamedewerkers van de marskramer in de koperwiek zijn op maandagmiddag rond half 5 het slachtoffer geworden van een roofoverval. Een blanke man kwam precies 1 uur voor sluitingstijd de winkel binnen en eiste dreigend met een vuurwapen geld. De politie is meteen na de overval een zoektocht gestart naar de jongeman.

Politie eenheden plaatste zich stategisch in het gebied en een politiehelikopter maakte zoekslagen in de buurt. Na een half uur vertrok de politiehelikopter en startte de recherche een onderzoek. Camerabeelden worden onderzocht en getuigen worden gehoord om zo te kijken of de dader opgepakt kan worden. Er zijn voor zover bekend geen slachtoffers gevallen.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Overval op Marskramer Koperwiek
Schrijver:

 

 


Capelle aan den IJssel – 
Kassamedewerkers van de marskramer in de koperwiek zijn op maandagmiddag rond half 5 het slachtoffer geworden van een roofoverval. Een blanke man kwam precies 1 uur voor sluitingstijd de winkel binnen en eiste dreigend met een vuurwapen geld. De politie is meteen na de overval een zoektocht gestart naar de jongeman.

Politie eenheden plaatste zich stategisch in het gebied en een politiehelikopter maakte zoekslagen in de buurt. Na een half uur vertrok de politiehelikopter en startte de recherche een onderzoek. Camerabeelden worden onderzocht en getuigen worden gehoord om zo te kijken of de dader opgepakt kan worden. Er zijn voor zover bekend geen slachtoffers gevallen.

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!