Overval op Marskramer Koperwiek

Date:

Share post:


Capelle aan den IJssel – 
Kassamedewerkers van de marskramer in de koperwiek zijn op maandagmiddag rond half 5 het slachtoffer geworden van een roofoverval. Een blanke man kwam precies 1 uur voor sluitingstijd de winkel binnen en eiste dreigend met een vuurwapen geld. De politie is meteen na de overval een zoektocht gestart naar de jongeman.

Politie eenheden plaatste zich stategisch in het gebied en een politiehelikopter maakte zoekslagen in de buurt. Na een half uur vertrok de politiehelikopter en startte de recherche een onderzoek. Camerabeelden worden onderzocht en getuigen worden gehoord om zo te kijken of de dader opgepakt kan worden. Er zijn voor zover bekend geen slachtoffers gevallen.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd