Gewonden na aanrijding Bergweg Bergschenhoek

dinsdag 12 februari 2013 16:21


Bergschenhoek –
Bij een aanrijding tussen twee fietsers en een scooter op de Bergweg-Zuid is vanmiddag één slachtoffer met een hoofdwond naar het ziekenhuis vervoerd. Hoe de aanrijding kon plaatsvinden is niet bekend, wel dat medische assistentie nodig was.

Daarom werd naast een ambulance ook het Mobiel Medisch Team gealarmeerd welke met de traumahelikopter ter plaatse kwamen. Twee getuigen zijn door de politie verhoord en daarvoor meegenomen naar het politiebureau. Het fietsverkeer was grotendeels gestremd en moest daarom over de weg. Hoe het met het slachtoffer gesteld is, is niet bekend.

Foto’s : Joëy Heijstek

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Gewonden na aanrijding Bergweg Bergschenhoek
Schrijver:

 

 


Bergschenhoek –
Bij een aanrijding tussen twee fietsers en een scooter op de Bergweg-Zuid is vanmiddag één slachtoffer met een hoofdwond naar het ziekenhuis vervoerd. Hoe de aanrijding kon plaatsvinden is niet bekend, wel dat medische assistentie nodig was.

Daarom werd naast een ambulance ook het Mobiel Medisch Team gealarmeerd welke met de traumahelikopter ter plaatse kwamen. Twee getuigen zijn door de politie verhoord en daarvoor meegenomen naar het politiebureau. Het fietsverkeer was grotendeels gestremd en moest daarom over de weg. Hoe het met het slachtoffer gesteld is, is niet bekend.

Foto’s : Joëy Heijstek

 

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!