Gewonden na aanrijding Bergweg Bergschenhoek

Date:

Deel bericht:


Bergschenhoek –
Bij een aanrijding tussen twee fietsers en een scooter op de Bergweg-Zuid is vanmiddag één slachtoffer met een hoofdwond naar het ziekenhuis vervoerd. Hoe de aanrijding kon plaatsvinden is niet bekend, wel dat medische assistentie nodig was.

- Advertisement -

Daarom werd naast een ambulance ook het Mobiel Medisch Team gealarmeerd welke met de traumahelikopter ter plaatse kwamen. Twee getuigen zijn door de politie verhoord en daarvoor meegenomen naar het politiebureau. Het fietsverkeer was grotendeels gestremd en moest daarom over de weg. Hoe het met het slachtoffer gesteld is, is niet bekend.

Foto’s : Joëy Heijstek

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd