Fietser gewond na aanrijding Beukenlaan Spijkenisse

woensdag 13 februari 2013 19:42


Spijkenisse –
Een fietser is vanavond gewond geraakt na een aanrijding met een automobilist op de rotonde bij de Beukenlaan. De fietser werd geschept door de auto toen deze de rotonde opreed. Het slachtoffer kwam op de voorruit van de auto terecht waarna hij letsel opliep.

Het ambulancepersoneel kwam ter plaatse en  heeft het slachtoffer in de ambulance behandeld aan zijn verwondingen. Hij moest voor verdere controle en behandeling naar het ziekenhuis. Vermoedelijk heeft de automobilist de fietser over het hoofd gezien toen hij de rotonde op kwam rijden. De automobilist moest een verklaring tegenover de politie afleggen, waarna hij zijn weg kon vervolgen. De fiets is door de politie meegenomen en kon worden opgehaald zodra het slachtoffer uit het ziekenhuis is.

Foto’s : Robin Veerman/VRR112

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Fietser gewond na aanrijding Beukenlaan Spijkenisse
Schrijver:

 

 


Spijkenisse –
Een fietser is vanavond gewond geraakt na een aanrijding met een automobilist op de rotonde bij de Beukenlaan. De fietser werd geschept door de auto toen deze de rotonde opreed. Het slachtoffer kwam op de voorruit van de auto terecht waarna hij letsel opliep.

Het ambulancepersoneel kwam ter plaatse en  heeft het slachtoffer in de ambulance behandeld aan zijn verwondingen. Hij moest voor verdere controle en behandeling naar het ziekenhuis. Vermoedelijk heeft de automobilist de fietser over het hoofd gezien toen hij de rotonde op kwam rijden. De automobilist moest een verklaring tegenover de politie afleggen, waarna hij zijn weg kon vervolgen. De fiets is door de politie meegenomen en kon worden opgehaald zodra het slachtoffer uit het ziekenhuis is.

Foto’s : Robin Veerman/VRR112

 

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Rotterdam - Woensdag 23 september heeft er rond 21.30 uur een schietpartij plaatsgevonden in een park aan de Bramentuin. Voor zover zijn er geen bekenden. Omwonenden hoorden meerdere knallen, waarna zij de politie belden. Agenten troffen meerdere hulzen aan, maar geen...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!