Scooterbestuurder geschept door auto Terbregseweg Rotterdam

woensdag 13 februari 2013 18:46


Rotterdam – 
Bij een aanrijding aan de Terbregseweg is vanavond een persoon licht gewond geraakt nadat hij geschept werd door een auto. Vermoedelijk heeft de bestuurder van de auto de scooter over het hoofd gezien waarbij deze in botsing raakte.

De scooterbestuurder raakte tijdens het ongeval licht gewond en is door ambulancepersoneel nagekeken in de ambulance. De bestuurder van de auto bleef ongedeerd, de verkeersongevallen analyse (VOA) gaat onderzoek doen naar de exacte toedracht van de aanrijding.

Foto’s : Joëy Heijstek

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Scooterbestuurder geschept door auto Terbregseweg Rotterdam
Schrijver:

 

 


Rotterdam – 
Bij een aanrijding aan de Terbregseweg is vanavond een persoon licht gewond geraakt nadat hij geschept werd door een auto. Vermoedelijk heeft de bestuurder van de auto de scooter over het hoofd gezien waarbij deze in botsing raakte.

De scooterbestuurder raakte tijdens het ongeval licht gewond en is door ambulancepersoneel nagekeken in de ambulance. De bestuurder van de auto bleef ongedeerd, de verkeersongevallen analyse (VOA) gaat onderzoek doen naar de exacte toedracht van de aanrijding.

Foto’s : Joëy Heijstek

 

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!